Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

PAZARCIK'TA CHP'Lİ ÜYELERDEN BASIN AÇIKLAMASI
 Pazarcık'ta CHP'li üyeler ilçe binasında bir araya gelerek 1 Kasım Erken seçiminde Kamil Dalkara'yı tekrar 1. sıra adayı olarak görmek istediklerini açıkladılar.

 Yapılan basın açıklaması, üyelerin sosyal medya üzerinden iletişim kurarak bir araya gelmelerinden oluşurken basın açıklaması öncesi ve sonrası imza kampanyası başlatarak CHP genel Merkezine ulaştıracaklarını belirttiler.

 CHP'li üyelerin basın açıklamasında;

 KAMUOYUNA DUYURULUR

 2015 genel Seçimleri’nde ön seçimle üyelerin ve örgütlerin iradesiyle sıralamaya gelen tüm adaylarımızın 7 Haziranda yapılan seçimde var gücü ile çalışarak büyük emek sarf etmişlerdir. Bugüne kadar görülmemiş bir kampanya yapılmamıştır. Ben Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olarak birinci sıra adayımız Kamil DALKARA’nın vermiş olduğu bu emeğe saygı duyulmasını beklerken genel merkezin bölgeyi tanımayan hiçbir emeği olmayan dışarıdan bir adayın torpil ile ilimize gönderilmesini kendimize hakaret olarak kabul ediyoruz.

 CHP Genel Merkezi’nin örgütleri dikkate almayarak yaptığı bu hareketi kınıyoruz.

 Kahramanmaraş’ta bir başarısızlık yoktur ve bu aday ile ilgili değildir. Türkiye’de son dönemler de iktidar partisine karşı oluşan bir hareket vardı. Bu hareketin önünde kimse duramazdı. Buna rağmen bölgede en az oy kaybı Kahramanmaraş’ta yaşanmıştır. Eğer bir başarısızlık varsa İstanbul’da 500bin oy kaybı yaşanmıştır, Gaziantep’te, Ankara’da ve birçok ilde oy kayıpları olmuştur. Eğer bir değişiklik olacaksa bu illerde de olması gerekmektedir. Örgütlerin ve üyelerin hiçe sayılarak dışarıdan torpille gelecek bir adayın desteklenmeyeceğini, verilen emeklere ve yapılan çalışmalara bir saygısızlık olarak görmekteyiz. Buradan Genel Merkeze sesleniyoruz üyelerimizin katılımı ile seçilen Kamil DALKARA’nın tekrar 1.sıradan aday gösterilmesini saygılarımızla dile getiriyoruz. Dışardan torpille gelen bir adayı istemiyoruz ve bu aday ile başarısız olunacağını üstüne basa basa belirtiyoruz.

 Adayımız Kamil DALKARA’nın aday gösterilmemesi durumunda il genelinde olabilecek herhangi bir olumsuzluğun tek sorumlusu CHP Genel Merkezi

 dir denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol