Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

“PAZARCIK’IN KADERİ 30 MART’TA DEĞİŞECEK”
 MHP bayrağını, Pazarcık Belediyesine dikeceğiz. Çünkü Pazarcık’ın kucaklaşmaya ihtiyacı var. Çünkü MHP’nin belediyecilik anlayışında öteleme yok. Öteleyen değil örtüştüren bir belediye olacağız, ayrıştırıcı değil birleştirici bir belediye olacağız, güçlünün yanında değil, haklının yanında olacağız” dedi.

Özdoğan; “Biz kardeşlik projesi ile geliyoruz, barış için geliyoruz, kardeşlik için geliyoruz, adalet için geliyoruz. Pazarcık’ a hizmet için geliyoruz, çünkü Milliyetçi Hareket Partisi milletin çimentosudur” ifadesini kullandı.

Daha önce MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevinde bulunan ve memleketi Pazarcık halkının beklentisi üzerine aday olan Özdoğan sözlerine şöyle devam etti: “Cenab-ı Allah’ a bu kutlu ve hayırlı yolda bizi bir araya getirdiği için şükrediyorum. Kardeşlerim sel oldunuz Pazarcık’a aktınız, sevda oldunuz gönlümüze düştünüz, şehit oldunuz önümüze düştünüz, Fatih oldunuz Pazarcık’ı fethettiniz. Pazarcık Belediyesi helal olsun Milliyetçi Harekete. 30 Mart yerel seçimleri bölgemiz ve Pazarcık için çok önemli bir süreçtir. Hepimiz için de tarihi bir sorumluluk ifade etmektedir.”

YENİ BİR DÖNEME GİRİYORUZ

“Yeni bir yasayla artık hayatımızı idame ettireceğimiz, yeni bir döneme gireceğiz. Kardeşlerim bu yasa durup dururken çıkmadı, bu yasa durup dururken doğu ve güneydoğu illerini kapsama alanı içerisine almadı. Bu yasayla artık kişi başına düşen milli gelirle hayatımızı idame ettireceğiz. Tamamen hükümetten kopuk, kaç kişiysek -Pazarcık olarak 73 bin kişiyiz- kişi başına düşen milli gelirden istihkakımız ayrılacak. Yani bir anlamda kendi yağımızda kavrulacağımız yeni bir döneme giriyoruz. Kardeşlerim bu yasa çözüm sürecinde PKK ile yapılan pazarlıklar neticesinde ve yine PKK ile yapılan Oslo görüşmelerinde alınan bir karardır. Kahramanmaraş’ ta da sadece Pazarcık özellikle bunun içine dahil edilmiştir. Niye dahil edilmiştir; sizlerde zaman zaman internete televizyonlarda izlemişsinizdir. Geçen hafta BDP Eş Başkanı Aysel Tuğluk’un  Pazarcık’ ta yaptığı mitingde açıkladığı gibi, “önemsiyoruz diyor. Urfa’ yı da, Adıyaman’ ı da, Malatya’ yı da” diyor. Doğu tamam diyor, sırada güneydoğu var diyor. Pazarcık’ ta bizim için çok önemlidir diyor, stratejik bir yer diyor doğunun batıya açılan penceresi diyor. Bunun da anahtarı sizde diyor. Ama şunu bilmiyor, Pazarcık’ ta Milliyetçi Hareket Partisi var, Pazarcık Sevdalıları var. Bu kapının anahtarı da bizde, kapısı da bizdedir. Asla bu kapıyı açamayacaksınız. Kardeşlerim bizler ne AK Parti’yle uğraşırız, ne de CHP’yle,  bizler memleket sevdalısıyız. Biz memleket sevdası için düştük bu yollara. Pazarcık sevdasını bilmeyenler

bunu anlamazlar. Anlasalardı Pazarcık’ı bu hale getirmezlerdi. Pazarcık coğrafi anlamda da, siyasi anlamda, insan kaynakları açısından da, görsel olarak ta Kahramanmaraş’ın en güzel ilçesi, ama bu ilçemiz ne yazık ki harap olmuş durumda, yıllarca bizi birbirimize düşürdüler. Cambaza bak cambaza dediler alttan işi götürdüler.”


PAZARCIK KÖY HAYATI YAŞIYOR KÖY

“Kardeşlerim Pazarcık’ın adı ilçe. Pazarcık köy hayatı yaşıyor köy. Yukarı Kaza da mezra hayatı yaşıyor. Bu bize yakışıyor mu? Şimdi tekrar aynı iki zihniyet sizden yetki istiyor, görev istiyor, (bir daha verin) diyor, (60- 70 senedir yapamadık bundan sonra yapacağız) diyor, siz bunlara inanıyor musunuz? Bugüne kadar niye yapmadınız? Nedir bu ilçenin hali? içme suyu yok kanalizasyon yok, alt yapı yok üst yapı yok, yol yok, mesire alanı yok, küçük sanayisi yok, organize sanayisi yok. Yahu hiç bir şey yok utanmıyor musunuz? Ya arkadaşlar bir üniversite hikayemiz var ki akıllara zarar. Bu yaşadıklarımız ancak Kemal Sunal’ ın filmlerin de yaşanır. Zaten ben bunlara Tellioğulları ile Seferoğulları diyorum. Pazarcık ta Yeşil Vadi. Arkadaşlar yıllar önce ilçemizde bir meslek yüksek okulu açtık, her yılda mezun veriyoruz, bu da güzel, ama bu mezunlar Pazarcık’ ı görmeden mezun oluyorlar. Çünkü okul Pazarcık’ta değil, okul Maraş’ta, şaka gibi ama gerçek. Yahu hiç utanmıyor musunuz? Meğer bey efendiler yer beğenmiyormuş, kardeşim bu okulu yapında nereye yaparsanız yapın, ama yapın. İlçe ekonomimize katkı sağlayacak, sosyal hayatımıza katkı sağlayacak, nitelikli ara elaman dediğimiz, iş hayatımıza katkı sağlayacak eleman yetiştirecek, bir meslek yüksek okulunu dahi sen ben davasından dolayı ilçemize kazandıramadık. Bunun için diyorum bizim yaşadıklarımız Kemal Sunal’ın filmlerinde olur ancak.”


3 BİNE YAKIN İŞSİZİMİZ VAR

“Bakın arkadaşlar işsizimiz çok, gençlerimiz işsiz. 2 bin 700-3 bine yakın genç işsizimiz var. Allah rahmet etsin; Turgut Özal bir teşvik yasası çıkardı ve teşvik kapsamına aldı bizim bölgemizi. İşte Kahramanmaraş çok ciddi kalkındı, Gaziantep çok ciddi kalkındı. İkisinin arasında bir yerdeyiz ve teşvik 3-4 ay sonra bitiyor. Ancak buna rağmen teşvikli arsalar sanayici için altın değerinde ve Organize Sanayide bu yerler dolar bazında satılır. Kardeşlerim sen ben davasından (o yaparsa onun adına mal olur, öbürü yaparsa onun adına mal olur) diye bu iki zihniyetin çekişmesinden dolayı, bu kadarda işsizimiz varken biz Pazarcık’ a Organize Sanayimizi bile kazandıramadık. Yaklaşık 5 bin kişiye kalıcı iş imkanı sağlayacak Organize Sanayimizi Allah nasip ederse, 30 Mart’tan sonra derhal hayata geçirmek için tüm gayretimizi göstereceğiz. Bunun da size sözünü veriyorum.  Arkadaşlar neresinden tutsam elimde kalıyor. Hizmete aç bir ilçeyiz, yazık oluyor ilçemize. Tüm bu çekişmelerden dolayı, sen ben davasından dolayı, olan bizlere oldu. Pazarcık’ımızın güzel insanlarına oldu, bu güzel ilçemize oldu.”


SU HAVZASINDAYIZ AMA

“Arkadaşlar su havzası üzerinde oturuyoruz, içilebilir sağlıklı bir suyumuz dahi yok. Soruyorlar bana, (suyu nasıl getireceksin) diye, boruyla getireceğim. Boruyu döşeyeceğim, kendi cazibesiyle gelecek, hem sağlıklı bir içme suyuna kavuşacağız, hem de ucuz suya kavuşacağız. Sularda da ciddi bir indirim olacak. Kardeşlerim 3 aydır seçim kampanyası devam ediyor, 3 aydan beri Allah rızası için memleketle ilgili tek bir kelime duymadım. Memleket bu halde hala gereksiz işlerle uğraşıyoruz, sanki memleketi bu hale Salman Özdoğan getirdi. Bir gün de çıkıyorlar niye seçim otobüslerinin üstünde genel başkanımızın resmi yok. Yok doğrudur. Çünkü Pazarcık Belediye Başkan Adayı benim ben, genel başkanım değil. Başbakanın paçasından düşün artık, cesaretiniz, projeniz yoksa niye aday oldunuz. Arkadaşlar burada üç tane aday var, bu arkadaşlarımızın içinden bir tane kardeşimizi siz seçeceksiniz. Genel başkanlarımız burada belediye başkanlığı yapmayacak. Sizin seçeceğiniz kardeşlerimizden biri belediye başkanı olacak. Onun için meseleyi kendi boyutumuza getiriyoruz. Bunun içinde feraset lazım, donanım lazım, cesaret lazım, Salman Özdoğan gibi mangal gibide bir yürek lazım. Kardeşlerim memleket meselesi konuşulmuyor, sürekli dedikodular konuşuluyor, yıllarca da bunu yaptılar. Onun için geriye baktığımızda kalıcı hiçbir eser yok. Hep yalan dolan, dedikodu.”

3O MART’TA BÜYÜK KUCAKLAŞMA OLACAK

“Ama Pazarcık’lı artık isyan ediyor. İşte bu isyan halidir, bu demokratik isyandır ve bu isyanın başı da Salman Özdoğan’ dır. Çeşitli kılıklara soktular, yalanlar söylediler. Biz bozkurduz kardeşim, aklınızı başınıza alın, adımızı da anarken dikkat edin. Bizim sevdamız geniştir ama ülke sevdasıdır. Biz candan geçtik, vatandan geçmedik. Pusulara düştük ama ayağa düşmedik, Yüreğimizi imanla doldurduk ama cebimizi parayla doldurmadık. Onun için diyoruz ki 30 Mart’ta kardeşlik için büyük kucaklaşmayı gerçekleştireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını, Pazarcık Belediyesi’ne dikeceğiz. Çünkü Pazarcık’ın kucaklaşmaya ihtiyacı var. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediyecilik anlayışında öteleme yok. Öteleyen değil örtüştüren bir belediye olacağız, ayrıştırıcı değil birleştirici bir belediye olacağız, güçlünün yanında değil, haklının yanında olacağız.” 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol