Öne Çıkanlar KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

PAZAR ESNAFINA KORUYUCU ÖNLEMLER

Bugün de semt pazarını ziyaret eden Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal, korona virüs ile mücadele yolları ve önlemleri konusunda pazar esnafına bilgilendirmede bulundu. Aynı zamanda esnafa maske ve eldiven dağıtarak, hastalanmadan önce tedbirli davranmanın gerekliliğini anlattı. Konuyla ilgili Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal şu açıklamalarda bulundu.

“Ülkemizi ve tüm dünya ülkelerini tehdit eden bir korona virüsüyle karşı karşıyayız. Ülkemizde yansımalarını görmeye başladık maalesef. Hükümetimiz ve Sağlık Bakanlığımız bu konuda çok ciddi önlemler aldı, bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum. Onların sayesinde virüsle mücadele konusunda hem zaman kazandık, mücadele yollarını öğrendik, hem de yayılma geç geldi ülkemize.

Bizler de yerel yönetimlere düşen icraatları yapmak için bugün Pazar esnafımızın yanındayız. Pazarlar başlamadan önce ve bittikten sonra buraları dezenfekte ediyoruz. Kendilerine de farkındalık oluşturmak üzere maske ve eldiven dağıttık. İlçemizde haftanın 6 günü semt pazarlarımız kuruluyor. Biz Belediye olarak her gün pazarlarımızı dolaşıp, dezenfeksiyon işlemiyle beraber, halkı bilinçlendirme ve hijyenik malzeme dağıtımı konusunda yardımcı olacağız. Her birimiz kişisel hijyenimize dikkat ederek, bu salgını daha kolay bir şekilde atlatabiliriz.

Vatandaşlarımız merak etmesinler, üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol