banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

PARLAMENTERLER HEYETİNDEN KAHRAMANMARAŞ’A ZİYARET
 

Başkan Erkoç, Suriye sınırındaki Kilis'te görev yapan Mehmetçik'e moral vermek için bölgeye gelen heyete, Kahramanmaraş'ın tarihi ve turistik yerlerini gezdirdi.

Restorasyon çalışmaları Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Demirciler Çarşısı'nda "Somut Olmayan Kültürel Değerler Müzesi"ni ziyaret eden heyet daha sonra Ulucamii ve Demokrasi Meydanı’nı gezdiler.

Heyet daha sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan "15 Temmuz Millet Bahçesi"ni gezerek yapımına ilişkin Başkan Erkoç’tan bilgiler aldılar.

Kahramanmaraş’ın milli mücadele yıllarını konu alan Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi’ni de ziyaret eden heyete Başkan Erkoç, Maraş Milli Mücadelesi’ne ilişkin bilgiler aktardı.

Heyet, Kahramanmaraş'ın Fransız işgalinden kurtuluş destanını görsel, işitsel, multimedya unsurlarıyla desteklenmiş hafıza mekanlarından takip etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne sosyal belediyecilik alanında ödül kazandıran Akıllı Yaşlı Bakım ve Koordinasyon Merkezi’ni de ziyaret eden heyet burada çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Heyet daha sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenleme çalışmaları yapılan, Türkiye'nin 3. büyük Camii olan Abdülhamithan Camiini gezerek Kahramanmaraş ziyaretini sonlandırdılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol