banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

PAKDİL; “GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ EN SERT ŞEKİLDE CEVAP VERECEKTİR”

 Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı  Nevzat Pakdil, Hakkari Dağlıca’da yapılan hain saldırıda şehit olan 16 askerimiz ve bu gün Iğdır Dilucu’nda polis  servisine yapılan hain saldırıda şehit olan 14 Polis’in ailesine ve Türk Milletine başsağlığı diledi.

 Pakdil; “Bu menfur saldırılar karşısında, güvenlik güçlerimiz, yapılan bu saldırılara gereken cevabı en ağır şekilde vermektedir. Dün Hükümetimiz tarafından yapılan Güvenlik zirvesinin ardından, bu gece Kuzey Irak’taki terör örgütü  kampları 53 savaş uçağımız tarafından vurulmuştur. Terör örgütleri büyük zayiat vermiştir.  Hükümetimiz her türlü tedbirleri almaktadır. Dış güçlerin maşası konumundaki terör örgütlerinin yaptıkları bu menfur saldırılar hiçbir zaman karşılıksız kalmayacak ve misli ile cevap verilecektir. Türk Milleti  bu taşeronları ve işbirlikçileri görüyor ve biliyor. Bölgesinde güçlenen Türkiye’yi zayıflatmak  isteyen,  bu işbirlikçiler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır.

 Bu vesile ile başta Hakkari Dağlıca’ da şehit düşen Andırınlı şehidimiz Harun Saltalı ve Göksunlu şehidimiz Mehmet Parlak  olmak üzere tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun diyor ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol