Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

ÖZTÜRK KARDEŞLER BİNLERCE VATANDAŞI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTURDU

Dulkadiroğlu ilçesi Doğukent yolu üzerinde bulunan Beyaz Saray Düğün salonunda düzenlenen ve birlik beraberlik mesajlarının sıklıkla verildiği iftar yemeğine, Gelecek Partisi İl Teşkilatı’nın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, İyi Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Fatih Öztürk, Gençlik Gelişim Hareketi Derneği Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Dizibüyük ve diğer ilgililer katıldı. İftar öncesi okutulan Yasin-i Şerif’in ardından iftar yemeğine katılanlar dua ederek oruçlarını açtı. İftar programında konuşma yapan İşletme sahibi Latif Öztürk, bu tarz iftar yemeklerini devam ettireceklerini söyledi. İftar yemeğinin birlik ve beraberlik havasında geçtiğini vurgulayan Öztürk, programa katılanlara teşekkür etti.

AYNI SOFRADA BİR ARADA OLMAKTAN DOLAYI MUTLU OLDUK

Aynı sofrada bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Latif Öztürk, “Bugün burada birlik ve beraberliğin olduğunu gözlemledim. Her kesimden insanlar burada. Herkesin gözleri kardeşlik duygusuyla parlıyor. İftar programımız olmasa da bu tarz programlarla bundan sonra sıklıkla bir araya gelmeyi planlıyoruz. ‘Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane’ maksadımız iftarımızı birlikte yapalım, gönül birlikteliği ile sizlerle yan yana olalım. Bugün aynı sofrada birlikteyiz. Ramazanımız hayırlı olsun. Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol