banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ÖZTUNÇ’TAN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET
 

CHP’nin adaylarını açıklamasının hemen ardından hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına başlayan Öztunç, il merkezi ve ilçelerde hem Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyarette bulunuyor hem de vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Çalışkanlığıyla Atom Karınca’ya benzetilen Öztunç’un dünkü durağı Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti oldu. Burada Başkan Sermet Çuhadar ve cemiyet yönetimindeki gazetecilerle gündemi değerlendiren Öztunç, “Kahramanmaraş’ın hemen hemen tüm ilçelerinde Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Millet İttifakına teveccüh var. Kahramanmaraş halkı, iktidar partisinden çok çekti ve 24 Haziran’da AKP’ye iyi bir ders vermek istiyor. Kahramanmaraş halkı 16 yıldır alamadığı hizmetlerden dolayı iktidar partisine kızgın ve Millet İttifakının samimiyetine inanıyor. Halkımız bu sefer tercihini Milli İrade yalanıyla kandıranlardan yana değil milletten, millet ittifakından yana kullanacak” dedi.

Ziyarette kendisinin de bir gazeteci olduğunu belirten CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, gazetecilerden destek istedi.

Ziyaret sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Sermet Çuhadar, Öztunç’un cemiyeti ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirterek; tüm milletvekili adaylarına başarılar diledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol