banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

ÖZGÜRLÜK GİBİSİ YOK!
 Sağlık, tatil ve turizm beldesi iken, Büyükşehir yasası ardından mahalleye dönüşen Ilıca’da, bir dönemler belediye başkanlığı yapan, anacak başkanlığı sırasında bir suçtan ötürü cezaevine konan Atilla Kaçamaz’ın tahliyesi Ilıca’yı sevince boğdu, daha evine bile gitmeden Kürt Ali’nin lokantasında onuruna verilen iftara katıldı, arkadaşları, dostları, yakınları ve çocukları ile özlem giderdi. Kaçamaz’ın mutluluğunu resimleyen ilk basın da, Kimlik Gazetesi oldu.

Kaçamaz’ın tahliye olup,  mahalleye geldiğini duyanlar, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

 

ÇOCUKLARIMI, HERKESİ ÇOK ÖZLEMİŞTİM

 

Tahliyesi nedeniyle Ilıca’da, Kürt Ali’nin lokantasında şerefine verilen iftara katılan, dostları, akrabaları ile hasret ve özlem gideren Atilla Kaçamaz, tahliye olduğu, çocuklarının, dostlarının arasına katıldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. “Çocuklarımı, akrabalarımı,  kısacası Ilıca halkını çok özlemiştim. Hürriyet çok güzel, özgürlük gibisi yokmuş. İnsan içerde olunca bunu daha iyi anlıyor, idrak ediyor. Allah kimseyi bir daha oralara düşürmesin” dedi ve cezaevi günlerini anlattı.

 

 


















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol