Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK dizi 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SULAR VATAN HASTANESİ 7/24 VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Dünya çapında Koronavirüs covid-19 nedeniyle büyük bir mücadele veriliyor diyen Dr. Yavuz Kemal YÜZBAŞIOĞLU, “Biz de Kahramanmaraş Özel Sular Vatan hastanesi olarak bu mücadelede üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Sağlık bakanlığımız Tedbirleri ve önlemleri çapında Özel Sular Vatan Hastanesi’de pandemi hastanesi olarak ilan edilmişti virüse karşı olan önlemlerimizi en başından beri zaten almıştık.

Şu anda da hastanemizde genel dezenfekte işlemi yapılmakta genel olarakta zaten her gün üç kere ortak kullanım alanları kapı kolları hastalarımızın ve çalışanlarımızın temas ettiği her köşe bucak temizlenip dezenfekte ediliyor.

Biz Özel Sular Vatan hastanesi olarak 7/24 vatandaşımızın hizmetindeyiz. Zaten fedakârlıktan hiç kaçmadığımız gibi Koronavirüs covid-19 sürecinde’de sağlık bakanlığımızın talimatları doğrultusunda taşın altına elini koyan yegane hastanelerden biride biziz.

Tüm birimlerimizle, yoğun bakımlarımızla, ameliyathanelerimizle, polikliniklerimizle, acilimizle hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Bu anlamda hastanemizde hizmet veren doktorlarımıza sağlık çalışanlarımıza ve 7/24 şehrimize hizmet veren tüm sağlık personellerine teşekkür ediyorum. İfadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol