Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO OKULLARI’NDA CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI
 Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde, öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımı ile düzenlenen törende konuşan Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu, “Bugün Türk tarihinin en büyük çağdaşlaşma hamlesi olan Cumhuriyetimizin 91’nci yılını kutluyoruz” dedi.

 

“Bize bu coşkuyu yaşatan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve özlemle anıyoruz” diyen Toklucu, şöyle devam etti:

 

Dünya tarihine baktığımızda ülkelerini savaş meydanlarında mücadele ederek zafere ulaştıran veya milletini uygar bir toplum yapabilmek için çabalamış birçok lider vardır. Ancak, yokluklara rağmen adeta mucizeler gerçekleştirerek ülkeyi yeniden ayağa kaldıran ve milletine çağdaşlaşma hedefini çizen Mustafa Kemal Atatürk eşsiz bir liderdir. O sadece Türk milleti için değil, yabancı devletler tarafından da büyük bir önder, bir deha, bir bilge lider olarak bilinmektedir.

 

Cumhuriyet’in temelinin laik dünya görüşüne dayalı olduğunu hiçbir zaman unutmamak gerekir ve bu gerçek gözden kaçmamalıdır. ‘Çok kısa zamanda büyük işler başardık, bu işlerin en büyüğü, temeli Türk kahramanlığı ve yüksek Türk kültürüne dayanan Türkiye Cumhuriyetidir’ diyen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyeti ne güzel ifade etmektedir.

 

Değerli öğrenciler, gençler, bu kıymetli emaneti büyük bir özenle ve sorumlulukla taşımanızı, bugünlere ne tür sıkıntılardan geçilerek, ne çileler çekilerek, ne tür fedakarlıklar yapılarak gelindiğinin bilinmesi ve asla unutulmaması gerekir. Sizlere çok güveniyorum ve bayramınızı yürekten kutluyorum.”

 

Cumhuriyetin 91’nci yılı kutlama töreni, lise oratoryosu ve ilkokul korosu eşliğinde büyük bir coşku ile marşlar söylenerek sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol