Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO OKULLARI’NDA ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI
 Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, konuşmasında,  Atatürk’ün yalnızca bir asker, ileri görüşlü bir devlet adamı değil, aynı zamanda büyük bir devrimci ve düşünce adamı olduğunu belirterek, ‘’Yaşadığı çağı aşarak geleceğe ışık yutan Yüce Önder, yüzyıla değil bin yıla damgasını vurmuştur. Yüzlerce yılda bile başarılması zor olan eylemleri kısacık yaşamına sığdırmıştır” dedi.

Atatürk’ün akılcı ve yaratıcı düşünen, gerçekçi bilgiler ışığında ileriye bakabilen özgür bireylerin oluşturduğu çağdaş bir toplum yaratmayı düşündüğüne vurgu yapan  Köylüoğlu, şunları söyledi:

‘’O’nun ülkemizin en zor anında ortaya koyduğu hedef ve stratejilerin hatırlanması, bu tür çabaların anlam ve değerinin çok iyi bilinmesi gerekmektedir. Ancak bu şekilde Büyük Önder’in emanetini gelecek çağlara ve nesillere ulaştırabiliriz.Ünlü bir devlet adamının dediği gibi  Atatürk gibi insanlar, bir nesil için doğmadıkları gibi, belli bir devre için de doğmazlar, onlar önderlikleriyle yüzyıllarca milletlerin tarihlerinde hüküm sürecek insanlardır.”

-ÖĞRENCİLER, ZEYBEK OYNADI-

Törende öğrencilerin koro halinde seslendirdikleri orkestra eşliğindeki oratoryo ve Atatürk’ün yaşamına dair kısa anekdotların sunulduğu performans büyük alkış aldı.

Zeybek oyunu sergileyen öğrencinin ardından koronun seslendirdiği İzmir Marşı’na izleyenler de eşlik etti. Koronun etkileyici sunumu karşısında duygulanan izleyenlerden bazıları, gözyaşlarına hakim olamadı ve hazırlayanlara teşekkür etti.

Anma töreninde, ayrıca Atatürk koşusunda dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edildi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol