banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO OKULLARI’NA COMENIUS “YILDIZ PROJE” ÖDÜLÜ
 İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde,Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Türk Ulusal Ajansı Bakanı Bülent Özcan’ın kalımıyla düzenlenen törende, Özel Sanko Okulları’na plaket ödülünü Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı verdi.

Türkiye genelinde Comenius projelerini uygulayan 500 okul arasında projelerini başarılı bir şekilde uygulayan, yöneten ve hibenin kullanımı konularında kriterlere özen gösteren çalışmalarından dolayı 8 okulun projesi ödülü almaya hak kazandı.

Ödül, Özel Sanko Okulları adına Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu’na takdim edildi.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, yaklaşık 2 bin proje içerisinde uygulamaya değer görülen 500 proje arasından seçildiklerini belirterek, ‘’Türkiye genelinde en iyi 8 projeyi gerçekleştiren okul olmak bizleri mutlu etti” dedi.

Bu yıl başlanacak ikinci Comenius projesi kapsamında “Bir ülkenin vatandaşı olmak” temalı çalışmayı da koordinatör okul olarak yürüteceklerine işaret eden Köylüoğlu, aralarında Hırvatistan, İspanya, İtalya, Polonya, Slovakya ve Bulgaristan’ın bulunduğu ülkelerle ilk hazırlık toplantısının ekim ayı sonunda Bulgaristan’ da yapılacağını bildirdi.

Murat Köylüoğlu, Türkiye ve Gaziantep için önemli olan bu çalışmalarda özverili katkılarından dolayı başta Ar-Ge ve Proje Müdürü Melike Özyurt olmak üzere emeği geçen öğretmen ve öğrencilerini kutladı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol