banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO ÖĞRENCİLERİ “ULUSLARARASI COĞRAFYA OLİMPİYATLARI” FİNALİNDE
 İki aşamalı sınavın ilk ayağında Türkiye'nin çeşitli illerinden,  özel ve devlet okullarıkatıldı. İngilizce yapılan, yazılı ve test aşamalarından oluşan sınava Özel Sanko Okulları’ndan katılan Melike Demirci, Erdem Değirmenci, Onur Sümer ve Gizem Kiraz adlı dört öğrenciden Özel Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinden Onur Sümer ve Gizem Kiraz ilk aşamayı geçerek,Türkiye takımının oluşturulacağı final sınavına girme başarısını gösterdi.

Uluslararası Coğrafya Birliği tarafından 12-18 Ağustos 2014 tarihleri arasında Polonya’nın Krakow kentinde gerçekleştirilecek “11. Uluslararası Coğrafya Olimpiyatları’na”katılacak öğrencilerin belirleneceği final sınavının,11 Mayıs’ta mülakat şeklinde uygulanacağı bildirildi.


Öğrencilerini ve emeği geçen öğretmenlerini kutlayan Özel Sanko Liseler Müdürü İhsan İçbudak,“Öğrencilerimiz İngilizce uygulanan sınavda hem coğrafya bilgilerini hemde dili kullanma yetkinliklerini sergileme fırsatı bulmuştur” dedi.

İçbudak, evrensel niteliklerin ağır bastığı günümüz dünyasında öğrencilerinin akademik hayatlarında öğrendiklerini pratik ortamda Türkiye’nin seçkin okullarından öğrencilerle paylaşması ve uluslararası büyük bir organizasyonda yer almasının onlara altyapı zenginliği de katacağını kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol