Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO KOLEJİ’NİN YGS BAŞARISI
 YGS’ye giren 2 milyon 7 bin 685 öğrenciden YGS puanlarından en az birinden 180 ve daha fazla olan adayların, LYS'lere girme hakkı kazandığı sınavda Özel Sanko Koleji’nden 57 öğrenci aldıkları derecelerle ilk aşamayı başarıyla tamamladı.2014 ÖSYM verilerine göre Sanko Koleji ilk 100 içerinde 2, ilk 250’de 6, ilk 5000’de 10, ilk 10.000’de 29 dereceyi almayı başardı.

Öğrencilerinin, üniversiteye girişin ilk aşamasını geçen yıla göre aldıkları puan ortalamalarının üzerinde bir başarıyla geçtiklerini vurgulayan Özel Sanko Liseler Müdürü İhsan İçbudak, LYS hazırlıklarının devam ettiğini bildirdi.

Sanko Eğitim Programı çerçevesinde öğrencilerini fark yaratacak gençler olarak geleceğe hazırladıklarını ifade eden İçbudak, yarına güvenle bakan, ne istediğini bilen, tercihlerinin bilincinde olan gençler yetiştirdiklerini, bu durumun üniversite yaşamlarında da onları hep daha ileriye taşıyacağını kaydetti.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol