Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ‘’KELOĞLAN’’ OYUNUNU SAHNELEDİ
 Senaryosunu drama öğretmeni Canan Karhan, koreografisini dans öğretmeni Ayça Anlar, müzik danışmanlığını müzik öğretmeni Ozan Tekin ve dekor-tasarımını resim öğretmeni Merve Ölçer’in yaptığı oyununu sergileyen öğrencilerin performansı, büyük beğeni topladı.

Keloğlan’ın, annesiyle ve karşılaştığı kişilerle diyaloglarının yer aldığı oyuna müzikli ve danslı gösterilerle renk verildi. Bazı sahnelerinin günümüze uyarlandığı oyunda, çevre bilinci kazanılmasının önemine ve plastiklerin çevreyi tahribatına dikkat çekildi.

Anasınıfı ve ilkokul öğrencileriyle birlikte veli ve öğretmenlerin de izlediği oyunda,sahnedeki öğrencilerin mutluluğu ve oyundan aldıkları keyif performanslarına yansıdı.

Yaş grubuna göre profesyonelce sergilenen bir oyun olduğunu belirten Özel Sanko İlkokulu Müdürü Handan Şahintaş, öğrencilerin özgüvenlerini sanatla birleştirdikleri yarı müzikal bu oyunun Dünya Tiyatrolar Günü’nde sahnelenmesinin anlamlı olduğunu kaydetti.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol