Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ’NDEN HUZUREVİNE ZİYARET
 Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Genel Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek, gönüllerini almak ve ihtiyaçlarını karşılamak gerektiğini söyledi.

Dr. Yıldırım, ‘’Bugün sağlıklı ve rahat bir hayatımız olabilir. Ancak geleceğin ne getireceği belli olmaz. Gelecekle ilgili doğru adımlar atmamız gerekiyor. Bu nedenle de yaşlılarımızın sadece yılın belirli dönemlerinde değil ara sıra yapacağımız ziyaretlerle gönüllerini almalıyız” dedi.

Sanko Holding’in ve Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu tür organizasyonlarda da sık sık yer aldığına dikkati çeken Dr. Yıldırım, şunları kaydetti:

“Özel Sani Konukoğlu Hastanesi olarak, sadece sağlık hizmeti değil sosyal hizmetlerle de halkımıza destek olmaya çalışıyoruz. Bu amaçla gerçekleştirdiğimiz ziyarette de yaşlılarımızdan ihtiyacı olanların tansiyon ve kan şekeri ölçümleri yapıldı. Acil Tıp Uzmanımız ve Psikologumuz hastalara tıbbi ve moral desteği verdiler.”

Ziyarette, Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsmet Zor, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hasan Acem, Yaşlıları Koruma Derneği adına programı organize eden Ayşen Ahi Durucu, dernek yönetici ve üyeleri, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Mehmet Dokur ve Psikolog Melisa Başel hazır bulundu.

Sağlık kontrollerinin ardından, huzurevi sakinlerine pasta ve meyve suyu ikram edildi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol