Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

OTTOMAN MSK ENGELLERİ EĞİTİM İÇİN AŞIYOR

Ilıca’da gerçekleştirilen etkinlikte OTTOMAN MSK üyeleri 42 öğrenciye yardım malzemelerini ulaştırdılar. Öğrencilere yardım malzemelerini tek tek dağıtan OTTOMAN MSK üyeleri aynı zamanda öğrencilerle de birebir ilgilendiler.

 

Ilıca Gölgeli İlköğretim Okulu’nda dağıtılan yardımın ardından OTTOMAN MSK Üyeleri öğrencilerle toplu bir fotoğraf çektirdiler.

 

Burada bir açıklamada bulunan OTTOMAN MSK Başkan Yardımcısı Oğuz Bağrıaçık, ONİKİŞUBAT İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile kardeş okul kampanyası başlattıklarını ifade ederek bu projeyi gerçekleştirdiklerini ve bu tür faaliyetlere devam edeceklerini söyledi.

 

OTTOMAN MSK Başkanı Mehmet Ahsen Gürpınar ise sadece pahalı araçlarla spor yapan bir kulüp olmadıklarına işaret ederek: “Dağlar, doğa, temiz hava, yağmur, çamur, kar ve yüksek engel tanımayan arabalarla spor yapmak bizim hobimiz. Ama bizler de sosyal çevreye duyarlı ve en önemlisi sorumlu bireyleriz.

 

OFFROAD sporunu yapan bizlerin sadece dağlarda gezen, arabalara para harcayan, yarışan insanlar olmadığımızı, doğaya, çevreye ve insana saygılı olduğumuzu, yaptığımız sosyal sorumluluk projeleriyle her fırsatta göstermeye çalışıyoruz.

Yaptığımız bu tür faaliyetlerle hem OFFROAD sporunu sevdirmek hem de şehrimizin adını bir nebzede olsa duyurmak için gayret ediyoruz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol