Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! dizi KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

ORTAK AKIL ZEMİNİNDE PROJE ÜRETECEĞİZ
 “Değerli il yönetim kurulu üyelerini, ilçe başkanlarım Ömer Debgici ile Ahmet Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini, belediye başkan ve meclis üyelerini, belde, mahalle ve köy temsilcisi kardeşlerimi kalbi muhabbetlerimle selamlıyorum” diyerek konuşmasına başlayan Dulkadiroğlu ilçe belediye başkan aday ardayı Necati Okay, kuruluşundan bu yana Ak Parti çatısı altında ürettiği çalışmaları donanımlı ekiple birlikte başardığını söyledi, bundan sonraki süreçte yine başarılarını devam ettirmek üzere ruhen, fikren ve fiilen birlikteliğimiz devam edeceğinin altını çizdi.

Okay, AK Parti merkez ilçe eski başkanı, parti binasındaki aday adaylığının açıklanması sırasında, büyük kalabalık önünde konuşurken heyecanlı olsa da, insanların gönlünde taht kurmayı başardı, “Başbakanımız sayın Recep Tayip Erdoğan ın hizmet anlayışından esinlenmiş olarak halka hizmetin hakka hizmet olduğu gerçeğine inancımızı belirtmek isterim. Bu üslup ile yolumuza devam edeceğiz. Ak parti çatısı altında 12 yıllık teşkilat hizmetinde bulunduk. Aynı inanç ve heyecanla bundan sonrada belediyecilik alanında yolumuza devam etmek istiyoruz (inşallah) Burada benimle birlikte olan değerli kardeşlerime şükran duygularımı sunarak… Şahsıma gösterdiğiniz teveccüh ve güveni boşa çıkarmamak adına elimden gelenin en iyisini bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da esirgemeyeceğimi belirtmek isterim. Köylerinden mahallelerinden işinden gücünden fedakarlık yaparak yanımızda yer alan tüm kardeşlerimi kalbi muhabbetlerimle tekrar selamlıyorum” dedi.

Biz birlikte güzel işler başardık

Zaman zaman kamuoyunun bilgisine sunduğu çeşitli projelerle ortak akıl zemininde hizmetler üretmeyi dilediğini belirten, vatandaşlarımızla istişare ederek ihtiyaçların öncelik sırasını belirlemek niyetinde olduğunu kaydeden Okay, “Bu görev bize nasip olursa eğer buna layık olmak adına elimizden geleni yapacağız. Bu çok kolay bir süreç olmayacaktır. Çünkü birçok ilden daha büyük bir nüfus alanında verimli hizmetler sunmak için ayağı yere basan sağlam projeler üretmek gerekir. Geçen zaman içerisinde biz bu hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz.

Duamız, bizlere gösterdiğiniz ilgi ve güvene layık olabilmektir. Belediyeciliğin; bir kenti inşa ederken aynı zamanda ona ruh ve kimlik kazandırmak olduğunun bilincindeyiz. Kahramanmaraş saklı değerler kentidir. Bu değerlerin gün yüzüne çıkarılması, vatandaşlarımızın modern imkanlara kavuşması, köy ve kent altyapısının eşitlenmesi, emeğin ve imkanların kardeşçe bölüşülmesi ve müreffeh bir Dulkadiroğlu için sürekli çalışacağız. Kahramanmaraş a güneş Dulkadiroğlundan doğuyorsa hizmet ışığı da yine oradan yükselecektir. Hedeflediğimiz hizmet çıtasına ulaşmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Ortak akıl ve ortak iradeyle üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yoktur. Üzerinde çalıştığımız projelerin tamamı Dulkadiroğlu ilçemize özgü çalışmalardır. Hayata geçirilmesiyle birlikte Dulkadiroğlu ilçemiz güncel ve modern imkanlara sahip olacaktır” diye konuştu.

Kent meydanından, kentsel dönüşüme

Ulaşımdan yeşil alana,  sosyal yatırımlardan, Germanikya antik kentine kadar ilçemizin gelişmesine vesile olacak tüm kaynaklar etkin bir şekilde kullanılacağına dikkat çeken Okay konuşmasının son bölümünde şunları söyledi; “Biz Dulkadiroğlu ilçemizin hizmetine talibiz. Bu talebimizin hayırlara vesile olmasını cenabı haktan diliyorum. Allah hiçbirimizi üstesinden gelemeyeceğimiz yükle imtihan etmesin. Tüm makamların fani olduğu gerçeğinin idraki ve inancıyla sizlerden dua ve destek istiyorum”

Sonra salon alkışlara boğulurken, konuşmasının ardından başvuru evraklarını Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’ye teslim etti.

YALNIZ DEĞİLDİ…

Okay’ı bu gününde yalnız bırakmayanlar arasında, merkez ilçe başkanı olarak  görev yaptığı dönemde birlikte yol arkadaşlığı yapan; Av.Ahmet Özdemir, Baro Başkanı Metin Doğan, Gençlik kolları başkanı Av.Fırat Görgel, il yönetim kurulu üyeleri, köy ve mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üy eleri ve çok sayıda vatandaş topluğu destek verdiler.

Okay’ın başvurusu sırasında salon kafi gelmedi, merdivenler ve alt salonlar yanında, parti giriş kapısı önü dolup taştı.











Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol