Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

ÖRNEK YATIRIMCIDAN ÖRNEK BAHÇE
 TSO Meclis Başkanlığı görevine nokta koyduktan sonra, kendini tamamen ailesine, işine ve dostlarına adayan ve onlara zaman ayırmayı başarabilen nadir işadamlarından Şahin Balcıoğlu, bu kez de aykırı bir kararla Göksun/Ortatepe mevkiine 32 dönümlük alana kiraz ve çilek bahçesi kurdu.

Bahçeyi, kendi öz kaynakları ile kurduğunu söylüyor. Ve bunu anlatır, 'neden yaptım?' sorusunun cevabını da yine kendi vermeye çalışıyor, insanların gelip bu bahçeyi görmesini, test etmesini, örnek teşkil etmesi ve özendirici olması bakımından, herkesin bundan daha büyüğünü, daha mükemmelini yapmasını tavsiye ediyor.

Bir gurup gazeteci arkadaşı ile örnek bahçede söz meyveden açıldığında, "Dolaşmadığım ülke, gitmediğim fuar kalmadı. Şunu gördüm ki, insanlar meyveyi çok tüketiyor ve seviyor. Ve farklı lezzetler, farklı aromalar arıyor. Daha iyi, daha kaliteli şeyler yetiştirmek için, 3 yıl önce bu bahçeyi kurdum" derken, yüzünde, yaptığı işten mutluluk duyan girişimci ruhun gülümsemesi vardı.





SIRADA BÖĞÜRTLEN VE BAL VAR

Aykırı ve farklı şeyler yapmayı ilke edinen ve bunları da başarabilen Balcıoğlu, önümüzdeki günlerde bahçe kenarına böğürtlen fideleri dikecek, ayrıca bahçe içine, değişik yerlere 60 adet de arı kovanı yerleştirecek. Kendi özel hayatına ve yaşam biçimine uysun diye, her şey doğal olsun istiyor.

Kiraz Napolyon türü, fideleri de Isparta'dan gelme. Çilek fideleri de yerli. Ürün çeşitliliği ve zenginliği kadar, kaliteyi öne çıkartıyor.

Kiraz, bal, böğürtlen ve çilek bahaneydi. Kendi elleri ile yaptığı ve bizlere ikram ettiği saç kavurma, doğrusu şimdiye kadar yediğimiz en mükemmel lezzetti. 





BALCIOĞLU’NA TEŞEKKÜRLER!

Yaptığı işten mutluluk duyan insanlar arasında herhalde ilk sırayı alabilecek kişi Şahin Balcıoğlu'na, örnek bahçesinde, örnek yatırımında gösterdiği, sözün nağmelerle buluştuğu gecede örnek misafirperverlik için teşekkür ediyoruz.

Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve Tarım ilçe müdürü Ahmet Mesut Kıraç, örnek bahçeyi çok beğendilerini söylüyorlar, girişimci işadamı Balcıoğlu’nu tebrik ve teşekkür ediyorlar















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol