Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ONİKİŞUBAT’TAN KAHVALTILI PARK AÇILIŞI
 Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi hizmetlerine tüm hızıyla devam ediyor. İlçede bulunan tüm semtleri vatandaşların nefes alabilecekleri, çocukların keyif dolu vakit geçirecekleri yeşil alan ve parklar donatmayı planlayan Onikişubat Belediyesi, Mevlana Mahallesi’nde yaptığı ve mahallenin adı verilen parkı tamamladı.

 

Çocuklar için oyun alanları ve vatandaşların spor yapabilecekleri aletlerin bulunduğu parkın açılışı, mahalle sakinleri için düzenlenen kahvaltı programının ardından gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Fatih Yoğurt ve Nihan Büyükdereli ile vatandaşların, hep birlikte açılış kurdelesini kesmesinin ardından park gezildi.

 

Açılışta konuşan Başkan Mahçiçek, tüm zamanlarını vatandaşa hizmet etmek için geçirdiklerini söyledi. Bu bağlamda gece-gündüz demeden proje üretip, hizmete açtıklarını ifade eden Mahçiçek, şöyle konuştu:

 

“Bugün iki güzelliği birlikte yaşıyoruz. Hem kahvaltı soframızı paylaşıyoruz hem de bu güzel parkımızı sizlerin hizmetine sunuyoruz. Gerçekten bu kahvaltılara büyük önem veriyoruz. Çünkü bu etkinlikler birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştiriyor, komşuluk ilişkilerimizi daha da güçlendiriyor. Ben katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Diğer yandan sizler için güzel bir parkı hizmete sunmanın sevincini yaşıyoruz. Hepinize hayırlı olsun. Bizler sizler için çalışmaya, sizlerin daha güzel ortamlarda yaşayabilmesine katkı sunmaya devam edeceğiz. Desteğiniz ve dualarınız bizimle olduktan sonra yapamayacağımız hiçbir şey yok. Tekrar bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyor, yaklaşan Kurban Bayramımızı da şimdiden tebrik ediyorum.”

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol