banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ONİKİŞUBAT YİNE REKORA KOŞUYOR
  

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, teknik ve fiziki belediyeciliğin öncüsü olmaya devam ediyor. Son teknoloji ürünü Asfalt Üretim Tesisini hizmete geçirmesinin ardından çalışmalarına hız veren Onikişubat Belediyesi, yine rekora koşuyor. 26 Mahallede serim işlemini tamamlayan Onikişubat Belediyesi, şu ana kadar 350 sokağı asfaltlayarak tam 800 bin metrekare yol yaptı.

26 MAHALLENİN CADDE VE SOKAKLARI ASAFALTLANDI

Köy ve beldelerden mahalleye dönüştürülen yerleşim yerlerindeki ulaşım sorununu kilit parke ile çözen Onikişubat Belediyesi, vatandaşlarından alkış almıştı. Geride kalan 1,5 yıllık süreçte yaklaşık 5 milyon metrekare kilit parke yol yapan Onikişubat Belediyesi, son bir ay içerisinde ise adeta asfalt seferberliği başlattı.

Mahallelerin ihtiyaç önceliğine göre çalışma programını oluşturan Onikişubat Belediyesi, Barbaros, Sümbüllü, Gayberli, Piri Reis, Mağralı, Necip Fazıl, İstiklal, 5 Nisan, Binevler, Dumlupınar ve Oruç Reis Mahalleleri başta olmak üzere 26 mahallenin cadde ve sokaklarını asfaltla kapladı. Geride kalan sürede tam 350 sokakta çalışmalar tamamlanırken, yaklaşık 120 bin ton asfalt kullanılıp, 800 bin metrekare yol yapıldı.

EN ÖNEMLİ SORUN OLARAK ULAŞIM KARŞIMIZA ÇIKTI

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ortaya çıkan tablonun kendileri açısından gurur verici olduğunu söyledi. Performanslarından dolayı asfalt ekiplerini tebrik eden Başkan Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Göreve başladığımızda ilçemizin ihtiyaç önceliklerini sıralamış ve oluşturduğumuz program çerçevesinde vatandaşlarımıza hizmet götürmeye başlamıştık. Bu sıralamada ise aciliyet vermemiz gereken en önemli sorun olarak ulaşım karşımıza çıkmıştı. Öncelikle kırsal kesimler ile kent merkezindeki açığı kapatmak istedik ve bu bağlamda köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimizi kilit parke ile kapladık. Şimdi ise sıra ilçe merkezimizin ulaşım problemini ortadan kaldırmakta.. Gerçekten ekiplerimiz, gece-gündüz demeden üstün bir performans ortaya koyarak, çok güzel işler ortaya çıkartıyorlar. Adeta bir asfalt seferberliği başlattık diyebiliriz. Şu anda 26 mahallemizde tam 350 sokağı asfaltla kaplamış ve 800 bin metrekare yol yapmışız. Üstelik bu yollar gerçekten a kalite. 8 santimetre yüksekliğinde sıkıştırılmış asfalt serimi yapıyoruz. Bu da yollarımızın çok daha uzun soluklu ve kolay kolay deforme olmaması anlamına geliyor. Özveriyle çalışan ekiplerimi bir kez daha tebrik ediyor, Onikişubat’ın güzel insanlarına en kaliteli hizmeti sunmayı sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum.”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol