Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ONİKİŞUBAT RUHU İLE 2023’E
 DR.GÖKŞEN’İN ÖZGEÇMİŞİ

1975 yılı Kahramanmaraş doğumlu. Öğrenimine Dumlupınar İlkokulunda başladı. Gazi Ortaokulu ve Kahramanmaraş Lisesi’ni takiben Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1998 yılında mezun oldu. Aynı yıl Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sağlık Ocağında Başhekim olarak göreve başladı. Bu görevi sırasında sağlıkta pek çok ilke imza attı. Görev yeri Türkiye’de ilk SSK’lılara bakan Sağlık Ocağı unvanını aldı. 2005 yılında Yenişehir Devlet Hastanesi Acil servis Sorumlu hekimi olarak Acil servisin hizmet kalitesinin artırılmasına katkı sağladı. KSÜ İşletme Fakültesinde Yönetim Organizasyon alanında yüksek lisansını tamamladı. Hastanelerde iş tatmini ve verimlilik üzerine akademik çalışmalarda bulundu.

Kahramanmaraş’ın tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılması amacıyla TRT, Kanaltürk, CNN, Ülke Tv vb. pek çok ulusal ve yerel tv kanalında çalışmaları yer aldı. 12 Şubat’ın ruhunu anlatan “Beyaz Sessizlik- Abdal Halil Ağa” kitabını yazdı. Kahramanmaraş’ın kurtuluş günü olan 12 Şubat’ı anlatan yazdığı piyes ve eserler pek çok kez sahnelendi. 31 Ekim Sütçü İmam Olayını anma etkinlikleri düzenledi. Pek çok toplantı ve akademik panele Kahramanmaraş üzerine sosyal, kültürel ve tarihi çalışmalarıyla konuşmacı olarak katıldı.

Dr. Gökhan GÖKŞEN; Kahramanmaraş Stratejik Düşünce Topluluğu Kurucu Başkanı, Kahramanmaraş Kent Konseyi Yürütme kurulu üyesi (Turizm-Tanıtım, Çevre Sağlık Çalışma Grubu Başkanı), Kahramanmaraş Tabipler Odası Genel Sekreterliği(2011)-halen Büyük Kongre Delegesi, Kahramanmaraş Engelliler Spor Kulübü Başkan Vekili, KAFSAD(Kahramanmaraş Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği) ve BİLSEK(Gençlik Derneği) kurucu üyesi olarak Kahramanmaraş’ta her alanda faaliyetlerine gönüllü olarak devam etmektedir.

2011 yılı Genel seçimlerinde Ak Parti’den Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı oldu. Aynı yıl Kahramanmaraş İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Necip Fazıl Şehir Hastanesinin açılışında il koordinatörü olarak hastanenin birleştirilmesi ve açılış çalışmalarında bulundu. Kamu Hastaneler Birliği’nin kuruluşu sırasında NFŞH Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Binasında Başhekim Vekili oldu.

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdür Yardımcılığı sonrası başladığı, NFŞH Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Binasında Başhekim Vekili olarak çalışmaktayken istifa ederek Ak Parti Onikişubat İlçesi Belediye Başkanlığı Aday Adayı oldu.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.

BİRLİK VE BERABERLİK RUHU İLE

Onikişubat belediye başkan aday adayı Dr.Gökhan Gökşen şunları söyledi;

“Kahramanmaraş’ın destansı topraklarında büyüyen, yetişen ve bu topraklara hizmet borcunu ödemeye çalışan birisiyim. Çalışkan, dürüst, samimi, devletine bağlı insanların yaşadığı bir şehirdeyiz. Artık büyükşehir olan Kahramanmaraş’ın lokomotifi olacağına inandığım Onikişubat İlçesinde ulaşımıyla, imarıyla, kadınlara, gençlere, çocuklara, engellilere, yaşlılara kısacası toplumun her kesimine sağlanan sosyal ve kültürel imkânlarıyla Türkiye’ye örnek olacak bir kentin kuruluşuna katkı sağlamak istiyorum.

1920 yılında 12 Şubat’ta tarihe yazılan bir destanın yazıldığı ilimizi, 2023 yılına Onikişubat’ın birlik ve beraberlik ruhuyla taşımaya hazırım.

Eşsiz bir doğa güzelliğine ev sahipliği yapan, Dünya’da içinden nehir geçen nadir bir bölge olan Onikişubat ilçesinin kurucu belediye başkanı olmak için çıktığım bu yolda Kahramanmaraş’a ve sizlerin potansiyeline, gücüne inanıyor ve güveniyorum. Bu kente ve sizlere hizmet etmek için çıktığım bu yolda dua ve desteklerinizi bekliyorum.” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol