banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ’NDEN KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE 10 BİN ADET HEDİYE
 Camilerde çocukların sesi eksik olmasın, Kur’an’ın izinden giderek camilere alıştırılsın düşüncesiyle proje 39 Camii de hayata geçirildi.

 

    Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere Belediye Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK, çocukları başarılarından ve isteklerinden dolayı tebrik ederek hediyeler dağıttı. Başkan MAHÇİÇEK, öğrencilerin 2016-2017 eğitim ve öğretim hayatlarında ki başarılarını tebrik ederek hem karne hediyesi olarak, hem de Kur’an eğitiminde ki başarılarından dolayı; takke, seccade, gül suyu ve tespihten oluşan hediyeler eğitim alan çocuklara verildi.  Ardından Başkan Hanefi MAHÇİÇEK, Ramazan bayramına iki gün kala Kahramanmaraş’ta geleneksel hale gelmiş olan Maraş çöreği, bayram şekeri ve oyuncak takdim ederek çocukları mutlu etti.

 

  Okulların tatil olmasıyla birlikte Kur’an kurslarında eğitim gören küçük öğrencilere, 39 camii de 10 bin adet hediye dağıtımı yapıldı. Başkan MAHÇİÇEK, öğrencilerin başarılarından mutlu olurken, öğrencilerin ise mutlulukları ve sevinçleri yüzlerinden okunuyordu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol