banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ONİKİŞUBAT BELEDİYE VE İLÇE TEŞKİLATINA TAM PUAN
 Dün yapılan toplantıya İl Kadın Kolları Başkanı Nursel Reyhanlıoğlu, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Neşe Şirikçi, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Kenger, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, mahalle başkanları ve vatandaşlar katıldı.

AK PARTİ ONİKİŞUBAT İLÇE KONGRESİ

Toplantının açılış konuşmasını ev sahibi ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir yaptı. Av. Ahmet Özdemir konuşmasında, teşkilatın çalışmaları ve yaklaşan ilçe kongresi hakkında bilgi verirken, önümüzdeki günlerde mahallelere sandıklar kurularak delege seçimlerinin yapılacağını belirtti. Özdemir, tarihin net olmamasına karşın, Kasım sonuna doğru AK Parti Onikişubat İlçe Teşkilatı'nın ilk kongresini yapacaklarını söyledi.

ILICA'YA YENİ MEZBAHA!

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise konuşmasında belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Mahçiçek; kilit parke çalışmalarında ihale edilen miktarın yüzde otuzunun tamamlandığını ve çalışmaların hava koşullarının elverdiği ölçüde aralıksız süreceğini söyledi. Ilıca'daki mezbaha ile ilgili olarak da konuşan Mahçiçek "Ilıca'daki mezbahanın yetersiz kaldığını biliyoruz. O nedenle oraya yeni ve daha modern bir mezbaha yapacağız. Duruma göre, olmazsa "yap-işlet-devret" modeliyle yapacağız." dedi. 

Yeni başlattıkları "Huzurlu Aile Akademisi" ilgili olarak da konuşan Hanefi Mahçiçek; bu projeye daha fazla ilgi çekmek için gerekirse nikah işlemlerini toplu olarak bu programın içine alacaklarını sözlerine ekledi.

AKİF ÇAYLIOĞLU KONUŞTU

Toplantıda her zaman olduğu gibi iki belediye meclis üyesi ve üç mahalle başkanına söz verildi. Söz hakkı verilen Muharrem Erantepli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na vekalet ettiği için toplantıya katılamazken, Akif Çaylıoğlu kürsüye çıkarak bir konuşma yaptı.

Daha sonra konuşma sırası kendilerinde olan Ilıca Mahalle Başkanı Talat Torun, Hacıibrahimuşağı Mahalle Başkanı Abdullah Seymen ve Hacılar Mahalle Başkanı Hüseyin Akyol birer konuşma yaptılar.

AHMET ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR

Mahalle başkanları konuşmalarında mahallelerinde yaşanan aksaklıkları dile getirirken yapılan hizmetlerden dolayı da Belediye Başkanı Mahçiçek ve İlçe Başkanı Ahmet Özdemir'e teşekkür ettiler.

Karşılıklı soru-cevap şeklinde süren toplantının sonunda ise, daha önce Onikişubat İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu'nda sosyal medya sorumlusu olarak görev yaparken öğretmen olarak atanan Tuba Yılmaz ve başarılı çalışmalarından dolayı Yönetim Kurulu Üyesi Av. Rıfat Kantarcı adına Mücahit Kara'ya birer plaket verildi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol