Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANI MAHÇİÇEK’TEN REKTÖR CAN’A “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ
 

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Niyazi Can’a ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Başkan Mahçiçek, üniversitemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Başkan Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi olarak KSÜ’nün her zaman yanında olduklarını ve üniversite tarafından yürütülen çalışmalara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Nazik ziyaretleri için Başkan Mahçiçek’e teşekkürlerini sunan Rektör Can, yerel yönetimlerle ilişkilerin daha da güçlendirilmesiyle üniversitemizin şehrin kalkınmasına öncülük etme noktasında daha etkili bir konuma kavuşacağını söyledi.

Onikişubat Belediye Başkanı Mahçiçek, ziyaretin anısına Rektör Can’a geleneksel kahve fincanı takımı hediye ederken, Rektör Can da Başkan Mahçiçek’e KSÜ logolu duvar saati hediye etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol