banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

ONİKİ ŞUBAT BELEDİYE MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
 Açılış ve yoklamanın ardından gündemin 1. Maddesinde KASKİ Daire Başkanlığı ile Oniki Şubat Belediyesi arasında protokol yapılabilmesi için Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e yetki verilmesi oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 2. Maddesinde Tam zamanlı sözleşmeli olarak çalıştırılacak 2 teknisyen, bir tekniker, 10 mühendis, 2 mimar, 2 ekonomist, 2 tam zamanlı avukat 2 kısmı zamanlı avukata verilecek 201 yılı tavan ücretinin belirlenmesini görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 3. Maddesinde Oniki Şubat Belediye tarafından Çağlayancerit Belediye Başkanlığı adına bir adet makam aracının geçici olarak tahsis edilmesi konusu görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 4. Maddesinde Kültür, Sanat ve kadın Komisyonu isminin Kültür, Sanat ve Aile Komisyonu olarak değiştirilmesi oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 5. Maddesinde Meclise katılamayan meclis üyelerinin izinli sayılmaları oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 6. Maddesinde Ermeni Meselesi konusunda bir araştırma yapmak üzere komisyon kurulmasının olup olmayacağının Hukuk Komisyonu tarafından araştırılması oybirliği ile kabul edildi.

Oniki Şubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, bir sonraki Meclis’in 7 Mayıs 2014 Çarşamba günü saat 14.00’te toplanmasına karar verildiğini ifade ederek Meclisi kapattı.








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol