Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

OKUMUŞ, HİZMETLERİYLE ZİRVEDE
 Beyoğlu beldesi’nin AK Partili belediye başkanı ve ziraat mühendisi Osman Okumuş’un gayretli girişim ve çalışmaları ile yapılan Sarılar Değirmen Park ve mesire alanı’nın 5 Ekim Cumartesi günü yapılan açılış törenine katılan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Okumuş’u tebrik etti.



AK Parti siyasetinin Kahramanmaraş’taki patronu Mahir Ünal şunları söyledi:

“Öncelikle belediye başkanımızı bu konuda tebrik ediyorum. Çünkü böyle bir tabiat parçasını hiç bozmadan kendi doğallığında daha çok amaçlı hale getirmiş. İnsanların gelip burada eğlenebilecekleri, piknik yapabilecekleri, ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir hale getirmiş. Daha da önemlisi Türkiye’de çok azalan su değirmenlerimizin bir örneğinin burada korunması ve muhafaza edilmesi, bu su değirmenimizin etrafında ha da bu güzelliklerin muhafaza edilmesi gayet güzel. Özlenen belediye başkanımızı tebrik ediyorum, bölge halkımıza da hayırlı uğurlu olsun diyorum.”













Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol