Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN BATIPARK ER MEYDANI MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

OKUMUŞ, EL SANATLARI FUARINI ZİYARET ETTİ.
 Türkoğlu belediyesi Meclis üyesi Ahmet Nar ile birlikte Tek tek bütün stantları gezerek katılımcılarla sohbet eden Okumuş, böyle bir çalışma yürüttükleri için REM fuar organizasyona teşekkür etti. Yapılan organizasyon hakkında REM fuar basın sorumlusu ve Tepe Medya imtiyaz sahibi F.Alper Gültepe'den de bilgiler alan başkan Okumuş ilerleyen günlerde Türkoğlu belediyesi olarak çeşitli fuarlara katılacaklarını belirtti.

Şehir için bu tür organizasyonların önemli olduğunu vurgulayan Okumuş yapmış olduğunu konuşmasında; “Kahramanmaraş gerçekten Türkiye’ye örnek olabilecek geleneksel el sanatlarının zengin olduğu bir şehrimizdir. Bu açıdan El sanatları fuarının şehrimizde açılması çok önemli. Tabi fuarlar bir şehrin tanıtımı için en önemli organizasyonlardan bir tanesidir. Bir şehirde ne kadar fuar kültürü çok ise o kadar şehrin Türkiye’de Dünya’da tanınması demektir. Bu açıdan Kahramanmaraş fuar alanımıza bu el sanatları fuarının kazandıran REM fuar Organizasyona çok teşekkür ediyoruz. Bu tür fuarların daha çok sıklıkta yapılmasını istiyoruz. Çünkü şehrimiz her yönüyle zengin. Şehirde o kadar çok tanıtacak kültürel değerlerimiz çok iken fuarların bu denli az yapılması bizleri üzmekte. Bu açıdan REM fuar organizasyondan daha çok fuar organizasyonun yapmasını istiyoruz ”dedi.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol