Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

 OKUL ÖNÜNDEKİ BETON ARTIKLARI TEHLİKE SAÇIYOR

Mercimek tepe civarında bulunan Eski adıyla Kahramanmaraş Anadolu öğretmenler lisesi olarak bilinen yeni adıyla sosyal bilimler lisesi olan okulun önündeki kaldırım görüntüsündeki beton artıkları tehlike saçıyor.

Daha önce okul girişi olarak kullanılan yer geçtiğimiz aylarda surlarla kapatıldı ve o inşaattan kalan paslı tel, inşaat atıkları ve sivri hafriyat atıkları yüklenici firma veya yükümlülük kimde ise öylece bırakılmış durumda. Okul yetkililerinin sesiz kaldığı bu çalışmaya vatandaşlar adeta isyan etti.

Sosyal bilimler lisesi önündeki beton hafriyat yığını çok tehlike arz ediyor,  Sivri beton, paslı tel ve inşaat atıklarından dolayı yürünmeyecek şekilde ama yetkililer gözlerinin önündeki olayı görmezden gelerek, adete kazaya davetiye çıkmasına göz yumuyor. Yolun her iki tarafında bozuk olması araç ve insan sağlıgını tehlikeye atıyor.

Bölgede yaşayan halk Bu sorumluluk millieğitiminmi, büyükşehir belediyesininmi,yada Onikişubat belediyesininmi, kimin olursa olsun bu sorunun bir an önce ortadan kaldırılması gerekiyor aksi takdirde insanlar zarar görecek dediler. Yolun her iki tarafınında bozuk olması araç ve insan sağlığını tehlikeye atıyor.

Yol düzergahı yoğunlukla kullanıldığı için çevrede yaşayanlar bu durumdan şikayetçi.

 İlim yuvası olarak kullanılan bir okulda bu tür çevre olaylarının yaşanması ise etraftan geçen vatandaşların tepkisini çekiyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol