banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

“OKUL ÖNCESİ DÖNEMDE ÇOCUKLARIN BİZE OYNADIĞI OYUNLAR”
 Eğitimde bilinçli yaklaşımın fark yaratacak sonuçlar doğurduğu gerçeğinden hareketle böyle bir paylaşım düzenlediklerini belirten Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, anne ve babaları, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oktay Aydın’ın konuşmacı olduğu seminere katılmaya çağırdı.

Köylüoğlu, 15 Mart Cumartesi günü saat 10.30’da okul kampüsünde yer alan Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde yapılacak seminerin, anne ve babaların, çocukları ile iletişiminde yararlı olacağını söyledi.

Okul öncesi dönem olarak bilinen0-6 yaş grubundaki çocuklarıneğitiminin çok önemli olduğuna dikkati çeken Köylüoğlu, “Çocukların eğitiminde ilk adımı oluşturan bu dönem, var olanpotansiyel ve yetenekleri kullanabilmeleri açısında önem taşıyor. Çocukların gelecek yaşamlarını sağlam temeller üzerine inşa edebilmeleri için öncelikle anne, baba ve eğitimcilerin onları iyi tanıması ve ona göre davranması gerekir” diye konuştu.

Köylüoğlu, Yrd. Doç. Dr. Oktay Aydın’ın, “Okul Öncesi Dönemde Çocukların Bize Oynadığı Oyunlar” başlıklı seminerinin, bu anlamda anne ve babalar açısından çok büyük önem taşıdığını, sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol