Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

OKAY TEMAYÜL YOKLAMASININ ARDINDAN TEKRAR MEYDANLARA İNDİ.
 Herhangi bir olumsuz durum yaşanmayan Temayül yoklamasında,  oy sayım sonuçları gelen heyet tarafından Genel Merkez’e ulaştırıldı, sonuçlar Genel merkez tarafından ileriki günlerde açıklanacaktır. 

Ak Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Necati OKAY bugün Yeni Sanayi Sitesinde bulunan YAVUZ ve HASTANE dolmuş duraklarını ziyaret etti.  Minibüsçüler Odası Başkanı Durdu Akpınar’ında katıldığı toplantıda Dulkadiroğlu ilçesine yapacağı projeleri hakkında bilgi veren Okay, Dolmuşçu esnafın sorunlarını dinledi. Okay, ayrıca şehrimizin Büyükşehir yapılanmasına alınmasından dolayı yeni oluşturulacak birimler hakkında ve sadece ulaşım ile ilgilenecek Ulaştırma Daire başkanlığının kurulacağı ve daha modern bir hizmet ağının kurulacağını, ileriki yıllarda sadece toplu taşıma araçlarının kullanacağı yolların olacağını söyledi.  Okay, “Kahramanmaraş’ımızın üzerine Güneşin Dulkadiroğlu’ndan doğduğu gibi, bu görev bize verildiğinde İnşallah Hizmet ışığı da yine oradan yükselecektir.” Dedi.

Okay, daha sonra Mehmet Akif Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerindeki  bazı esnaf ziyaretlerinde bulundu.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol