Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

OKAY; KURTULUŞA VESİLEDİR MİRAÇ…
 Başkan Okay mesajında; “Kandiller manevi dünyamızın şekillenmesinde önemli bir yere sahiptir. Mübarek üç ayların içinde yer alan Miraç Kandili de işte bunlardan biridir.

Miraç bir yükseliştir. Göklere olduğu kadar, insanın kendi semasına, yani kalbine ve iç dünyasına doğru da yapması gereken bir yolculuktur. Bu mübarek gecede peygamberimizin yaşadığı olaylar, tüm insanlık için büyük müjdeler içermektedir.

Miraç'ın özünde her türlü kötülükten arınma, fedakârlık, paylaşma, sorumluluk, zamanın önemini kavrama ve insanlığa hayırlı hizmetlerde bulunma gibi önemli değerler vardır. Her zamankinden daha fazla sevgi, huzur ve barışa ihtiyacı olan insanlığın tekrar kurtuluşuna vesile olması için bu geceyi bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu vesile ile başta hemşehrilerim olmak üzere, milletimizin ve bütün İslam âleminin Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol