Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

OKAY; “ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİN TEMİNATIDIR”
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Deniz Bitmiş Ortaokulu öğrencisi Sinem Yıldız’a görevi devreden Başkan Necati Okay, geleceğin teminatı olan çocuklara yaptıkları hizmeti anlattı. Başkan Okay’ı makam koltuğunu devralan Yıldız’da Dulkadiroğlu Belediyesi ekiplerini harekete geçirerek okullarda yapılması gereken çalışmaları sıraladı.
Dulkadiroğlu Belediyesi’nin çevre konusundaki çalışmalarını takdirle karşıladığını dile getiren Yıldız, Başkan Okay’a bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay da temsili devir teslim töreninden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Okay, makamında yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir öğrenci kardeşimiz bizi ziyarete geldi. Bizlerde görevimizi bu öğrenci kardeşimize devrettik. Görevi devralır almaz çeşitli icraatlar yaptı. Yerinde ve tespit edilmiş sorunlara çözüm için talimatlar verdi. Bu talimatları ekiplerimiz yerine getirecek. Bugünün çocukları geleceğin büyükleridir. Bu çocuklar bizlerin geleceğidir. Onların eğitim şartlarını ne kadar düzeltirsek bizler için o kadar iyidir. İstikbalimizi garanti altına almak için bu çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamamız gerekiyor. Ben bu vesileyle bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum.” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol