Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

OKAY : “BÜYÜKŞEHİR BİR İHTİYAÇTI”
 Seçimlere beş aydan fazla zaman olmasına rağmen sahada herkesi ziyaret ettiklerini belirten Okay, “Biz sadece seçim zamanı gelip gitmeyiz. Biz her zaman esnafımızla halkımızla içiçeyiz” dedi.

Okay konuşmasında şunlara değindi: “İlimizin mücavir alanları iyice genişlemişti. Mevcut bir belediye ile hizmetleri ulaştırmak zor hale gelmişti. Büyükşehir bir ihtiyaçtı. Daha fazla birşeyler yapmak mevcut belediye yasası ile zordu. Çok şükür büyükşehir yasası bizim imdadımıza yetişmiş oldu. Şimdi daha fazla yetki ile daha fazla alanı kapsayan belediyecilik hizmetlerini, daha fazla kaynakla, daha hızlı hizmet götürülecek. Bizde tüm hemşehrilerimizin desteklerine talibiz. Yola çıktığımız günden beri şunu söyledik: Bu çıktığımız yol bizlere hayırlı ise, vatandaşımıza hayırlı hizmetler götürebileceksek nasip olsun. Yoksa hayırsız bir başkanlık istemiyoruz. Allahım hayırlı ise bize nasip etsin. Biz iyi niyetimizle, tüm birikimlerimizle hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız. Biz herkesle bir arada olup herkesin sorunlarını paylaşacağız. İnşallah kazanan çehresi değişen Dulkadiroğlu’nda yaşayan hemşehrilerimiz olacaktır.” Dedi.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol