Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

OKAY: “23 NİSAN TARİHİMİZİN ÖNEMLİ DÖNÜM NOKTALARINDAN BİRİSİDİR”
 Başkan Okay mesajında; “23 Nisan 1920, tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisidir. Türk Milleti'nin var ya da yok olma mücadelesindeki iradesinin adıdır.

23 Nisan bu nedenledir ki sadece bir bayram günü değil, Aziz Milletimizin en büyük zorluklara karşı kendi iradesi ve gücüyle karşı koyabileceğinin, her zorluğu aşabileceği kararlılığının büyük simgesidir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu günü çocuklarımıza armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza Ülkesini ve Milletini seven, saygın ve güçlü Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin onurlu ve başı dik fertleri kılmak bizlere düşen görevlerin en başındadır. Yine çocuklarımızın aynı şuurla güzel yarınlarımızın mimarları olacağına inancımız tamdır.

Bu anlamlı günün 94. Yıldönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk ve O’nun silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, tüm dünya ve şehrimiz çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol