Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

O.KARAYAZI’NIN BAĞLARI, BEZDİRME-ŞİŞ KEBAPLARI
 Denizkent D blok sakinlerinin her ay bir evde bir araya gelerek, hem blokun ve sitenin sorunlarını konuşmak, hem günlük yorgunlukları ve stresleri bir kenara bırakmak, hem de komşuluk ilişkilerini güçlendirmek adına çiğköfte akşamları düzenlerken, kaynaşmanın ve birlikteliğin en güzel örneği bir başka gelenek D blok sakinlerinden Oğuz Karayazı’nın bağ evindeki kebap partisi oldu.

EV SAHİBİ SADECE KARAYAZI DEĞİL, HERKESTİ

Bu kez de, D Blok yöneticisi Emrah Tuğrul’un önderliğinde, toplantıların gülü Mehmet Kuzu işbirliğinde, apartman sakinlerine Oğuz Karayazı’nın bağ evindeki kebap partisinde neşe, espri hakim iken, herkes birbirine hizmet etti, pamuk kadar yumuşak etten oluşan bezdirme ve şiş kebabını mideye indirdiler.


ALAMAN USULÜ ZİYAFET

Esprinin yanında, apartmanın sorunlarının da konuşulduğu kebap partisi, D bloktaki dayanışmayı,  dostluğu ve samimiyeti bir kere daha öne çıkarttı.

Dayanışma geleneğini sürdüren D blok sakinlerine gıpta edildiği günümüzde, Alaman usulü çekilen ziyafete katılmayan D blok sakini yoktu.

Bezdirmeler, şiş kebaplar yenildi, üzerine tatlılar mideye indirilirken,

“Komşuluk ilişkilerinin bittiği, en yakınlarının bile neredeyse birbirine selam vermekten imtina ettiği günümüzde, D blok yönetici ve sakinlerinin dayanışması, güç birliği, doğrusu örnek bir davranış!” yorumu bir kez daha gün yüzüne çıktı.

Gün öncesinden hazırlıklarını tamamlayan, Pazar gününü komşularına hasreden başta Oğuz Karayazı olmak üzere, tüm D blok sakinlerine ve komşularıma teşekkür ediyorum.  


















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol