banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 Etkinlikte, Banu Kazanç obeziteyle mücadelede nasıl beslenmek gerektiğini anlatırken, Pınar Altuğ Atacan sağlıklı yaşam ve yeterli su tüketimi konusunda ipuçlarını paylaşacak.

Spor eğitmeni Tuğba Hatun Buyurucu ise tüm katılımcılara gün boyu uygulayabilecekleri basit hareketler gösterip katılımcılarla birlikte spor yapacak.

Nestlé Pure Life, obezite ile mücadelede su içmenin, hareket etmenin, sağlıklı beslenmenin önemi konusunda kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla başlattığı projenin etkinliğinde, katılımcılara pilates bantları hediye ederek evlerinde, iş yerlerinde kolay uygulayabilecekleri hareketler gösterecek.

Etkinlikte aynı zamanda, katılımcıların kas ve yağ ölçümleri yapılarak, beslenme önerileri paylaşılacak. Nestle ve Sanko Park işbirliğiyle gerçekleşecek etkinlik Sanko Park ana atriumda saat 16.00’da gerçekleştirilecek.

SANKO PARK

Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros,  İpekyol,  Defacto, Mango, Koton, Flo, Stefanel ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ortak buluşma alanı sunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol