Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

NURHAK CHP DİYOR
 Türkiye’nin7 Haziran’da seçimlere gidecek olması sebebiyle bir yolculuğa CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, bakın Kimlik Gazetesine ne dedi; “Seçimden önce yolumuz Nurhak’a düştü, merkezi dolaştık Kullartatlar’a baktık, kahveye gidip insanlarla konuştuk. Nurha’ da halkın büyük bir kesimi genel seçimde CHP’ye oy vereceğini söylüyor. Evet burada HDP de var ama ağırlıklı olarak CHP gözüküyor.

Nurhak halkının en büyük şikayeti, iktidarın Büyükşehir Belediyesi'nin Nurhak’a olan ilgisizliği. Nurhak hep ihmal edilmiş, yatırım yapılmamış, adliyesi elinden alınmış, doğru düzgün okulu bile yok. Belediye Başkanı Av.Ahmet Akkuş, bütün bu imkansızlıklara rağmen canla başla çalışmaya devam ediyor. Halkın sıkıntılarını çözmek için elinden geleni yapıyor, onun bu gayreti de Nurhak'ta CHP'nin hanesine artı puan olarak yazılıyor. 19 Mayıs'ta yapılan 19 mayıs gençlik şöleni gençleri pek bir memnun etmişe benziyor. Gençler bu konuda bu organizasyondan dolayı ilçe başkanı Oruç Kömesögüt’e, Ahmet Akkuşa teşekkür ediyorlar.”

CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, ilçeyi, seçmeni ziyaretinde seçmenin gönlündeki partinin CHP ve ismin de kendisi olduğunu belirtmeden geçemiyor.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol