Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

NERGİZ’DEN ZİYARET VE TEŞEKKÜR TURU
 Av.Neslihan Koca NERGİZ, bu ziyaretlerinde seçimlerde kendisine gösterilen ilgiye ve teveccühe, hem seçmenlerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, hem de muhtarlara  hayırlı olsun dileklerinde bulunuyor.

Nergiz, seçim bölgesi sınırları içinde olan 24.05.2014 tarihinde Dereköy, Yusufhacılı, Bulanık, Ulutaş, Ayakcıoluk, Sarıkaya, Dereli mahallelerine…

25.05.2014 tarihinde ise; Elmalar, Çokyaşar, Alibeyuşağı, Abbaslar, Demirciler, Halkaçayır, Maksutuşağı mahallerini ziyaret eden Av. Neslihan Koca NERGİZ, gittiği her mahallede halk tarafından coşkuyla karşılanıyor.

NESLİHAN HANIM BİZİ ADAM YERİNE KOYDU, ASIL BİZ KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Vatandaşlar Nergiz’in bu davranmışının örnek bir siyasetçiye yakıştığını belirterek, belediye başkanlığını kazanmamış olsa dahi gönülleri kazandığını söylüyorlar, “Biz çok seçimler gördük. Kazanan ya da kaybedenler bir beş yıl sonra ancak gelirler, yine onda da oylarını isterlerdi. Ancak Neslihan hanım seçimler bitince, teşekküre geldi,  verdiğimiz destek için teşekkür etti. Asıl teşekkürü kendisine biz yaptık. Çünkü bizi hatırladı, bizi adam yerine koydu, bize değer verdi. Biz, bize değer veren siyasetçileri severiz, bağrımıza basarız. Keşke diğer kazanan veya kaybeden adaylar da Neslihan hanım kadar nazik ve vefalı olsalardı.” diye konuştular.











Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol