banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

NERGİZ; “KAPISI OLMAYAN BİR BELEDİYE”
 Eski itfaiye civarındaki seçim bürosu içi ve dışı ana baba gününden farksız iken, il ve ilçe teşkilatları, kadın kolları teşkilatı ve belediye meclis üyeleri tam kadro alanı doldururken, partililere çaylar ikram edildi, bazlamalar dağıtıldı.

Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, açılış konuşmasında, kadınların Türk-İslam toplumundaki önemine dikkat çekti, Dulkadiroğlu adayları Av.Neslihan Koca Nergiz’in yaklaşık 2,5 aydır sahada olduğunu, yüksek bir performans sergilediğine dikkat çekerek, MHP’nin kadına verdiği önemin göstergesi olarak da Nergiz’i aday gösterdiğini söyledi.  Akpınar; “MHP siyasette bir ilke imza attı, bir kadın aday çıkarttı. Bundan böyle, inşallah 30 Mart seçimleriyle birlikte Dulkadiroğlu’na bir kadın eli değecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.


TEMİZKAN, “İLK KADIN BAŞKANIMIZ NESLİHAN HANIM OLACAKTIR” DEDİ.

Alana büyük alkışlarla gelen Onikişubat belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan ise, halkı selamladı, kadınlar günü sebebiyle kadınların gününü kutladı, İslamiyetin ve Türk  geleneğinin kadına verdiği önemi anlattı, “Kahramanmaraş tarihinde ilk kez bir belediye başkanı adayı çıkartacak, o şeref de partimize ve Neslihan hanıma ait olacaktır” diye konuştu, alkışlandı, sonra da sözlerini şu cümlelerle sürdürdü; “Kadınlarımız bizim gözbebeğimizdir, kadınlarımız sırdaştır, yoldaştır. Onlar bizim başımız tacıdır. Kadınlarımızı sadece 8 Mart’ta değil, her gün sevgiyle, saygıyla hatırlamamız lazım. Kadromuzda, çalışma arkadaşlarımız içerisindeki kadınlarımızın ağırlığı fazla. Bizden çok gayretliler, onlarla gurur duyuyorum ve tüm kadınlarımızın gününü tebrik ediyorum!”


KADIN MUTLU İSE, EV VE MAHALLE DE MUTLUDUR

MHP kadın kolları başkanı Halide Abken de, vatandaşları selamladı, “Kadınlar gittiği her yerde, bulunduğu tüm ortamlarda çiçek gibi açarlar. Kadınlar toplumun, özellikle evin temel direğidir. Kadın evde mutlu ise, mahalle mutlu, kadın evde huzurlu ise şehir huzurlu olur. İslamiyetin kadına verdiği önemi bilmeyen mi var. Tüm kadınlarımızın günü kutlu olsun”  diye konuştu.  

NERGİZ, BU BÖLGE HEP İHMAL EDİLMİŞTİR!

Konuşması heyecanla beklenen MHP Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Av.Neslihan Koca Nergiz ise, mikrofon elinde kadınlara seslendi,”Analarım, bacılarım…” iyi ki varsınız,  sizleri çok seviyorum, gününüz kutlu olsun!” deyince, alanı dolduran yüzlerce insan hep bir ağızdan teşekkür etti ve alkışladı.

Nergiz konuşmasında, “Geçenlerde Çağlayancerit seçim büromuzun açılışına gitmiştim. Orada g ördüğüm coşku ve burada sizlerin bize olan teveccühü, doğrusu beni daha da çok ümitlendirdi, sevindirdi. İyi ki varsınız. Şimdi bir mahalli seçime doğru yol alıyoruz. Bu seçim önemli. Bu bir genel seçim değil, bu seçimde başbakan seçmeyecek, kendinizi yönetecek, size hizmet edecek yerel yöneticiyi belirleyeceksiniz. Onun için dikkatli olun, oyunuza sahip çıkın!” dedi ve arkasından da bayanların kendisine direkt olarak ulaşabileceğinin altını çizdi, “Kapısı açık olan değil, kapısı olmayan ir belediye sizlerin emrinde olacak. İstediğinizi zaman gelecek, dertlerinizi, sıkıntılarınızı, talep ve beklentilerinizi rahatlıkla anlatabileceksiniz. Bu kapı size her daim açık olacak. Bu bakımdan, oyunuza talibim,  desteğinize talibim” şeklinde konuştu.


Şimdiye kadar bu bölgeye iktidarın hizmet götürmediğini de halka şikâyet şeklinde anlatan Başkan Adayı Nergiz, alanı dolduran yüzlerce insana söz verdi, “Kadınların sözü senettir. Yıllardır teşkilatta görev alan birisi olarak, burada gördüğüm manzara, sizlerin maşallahı var. bu kalabalıklar bir kar topu gibi gittiği yerde büyüyecek, çığa dönüşecektir. Zaman kalmadı, şunun şurasında 20 gün sonra mahalli seçimlere gidiyoruz. 3 hilalli bayrağı Dulkadiroğlu burçlarına dikme vakti geliyor, şimdiden hazırlıklı olun!” dedi ve bir kere daha kadınlarım, analarım, bacılarım dediği kadınların gününü kutladı.

Toplantı, vatandaşlara bazlama-ayran dağıtımı ile sona erdi.






































Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol