Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

NERGİZ; HALKIMIZ YARDIM DEĞİL, İŞ VE HİZMET BEKLİYOR
 MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz’e 24 saat yetmiyor.

Bir gün içerisinde Peynirdere, Ulutaş Köylerini ziyaretinin yanı sıra, Bayazıtlı Mahalle gezisi, ev ziyaretlerinde bulunan,  düğün, nişan ve açılış törenlerine katılan, MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, sandıktan galip çıkmak için sıkmadık el çalmadık kapı bırakmıyor. 

Seçim çalışmaları kapsamında beklenenin üstünde bir performans gösteren Nergiz, başarısının yanı sıra projeleri ve söylemleriyle de halkın takdirini ve gönlünü kazandı.

Hanım seçmenlerin kendinden biri olması sebebiyle büyük ilgi ve destek gören Nergiz, yerel yönetimlerde bayanların daha başarılı olacağı düşüncesiyle erkek seçmenlerinde desteğini yanına aldı.

Nergiz, ihtiyaçlar doğrultusunda hazırladığı gerçekçi ve uygulanabilir projeleri ile bayanların yerel yönetimlerde de ne kadar başarılı olacağını kanıtlamış oldu.

Ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamasında Dulkadiroğlu İlçesini örnek ilçe yapacağını, eğitimde, sağlıkta, turizmde, sporda her alanda üst seviyeye taşıyacağını söyleyen Nergiz; “İnsan Odaklı belediyecilik anlayışımızla insanlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda en üst seviyede hizmet sunacağız.


Bu güne kadar yerel yönetimlerle vatandaş hep birbirine uzak olmuş, kopuk yaşamış. Bir Şehrül Emin

Vatandaşından uzak olursa, vatandaşın sorunlarını bilemez ve yapılan hizmetlerde ihtiyaçları karşılamaz.

Ben her gittiğim yerde söylüyorum, her zaman ulaşabileceğiniz bir belediye başkanı istiyorsanız işte karşınızda diye” dedi.

İlçenin gelişmişlikte çok gerilerde kaldığına dikkat çeken Nergiz, “Bizim İlçemiz altyapısı ile birlikte yeniden inşaa edilmek zorunda. Bu güne kadar hizmet yapılmamış. Tarihi olan mahallerimiz ihmal edilmiş, yeni yerleşim alanlarında da çarpık kentleşme hakim. Köylerimiz yine aynı durumda. Hızlı bir gelişme için ilçemizin modern hale gelebilmesi için vatandaşımızla el ele vererek, onları üzmeden hayatını kolaylaştırarak hizmet sunacağız.

İlçemizin mahallelerini Kentsel Dönüşüm ve Mahalle Restorasyon projemizle yeniden cazibe merkezi haline getireceğiz.

Bütün bunları inşaa ederken sosyal ve kültürel yaşantının gelişmesi adına yatırımlar yaparak, herkesin yaşamaktan mutluluk duyduğu huzurlu bir ilçe inşaa edeceğiz” diye konuştu.


Yapılan yardımların seçim malzemesi olarak kullanılmasına da tepki gösteren Nergiz; “İnanın halkımız yardım değil, iş istiyor, hizmet istiyor.

Kaldı ki yapılan yardımlar devlet politikası, kimse cebinden vermiyor. Biz belediyeyi aldığımızda bu yardımların kesileceğini söyleyerek hem tehdit vari konuşuyorlar, hem de halkın onuruyla oynuyorlar.

Biz belediyeyi aldığımızda bu yardımlar kat kat artacak ve yandaşlara değil gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşacak.

En önemlisi işsizlik sorununu çözerek insanımızı kimseye muhtaç etmeyeceğiz.

Şunu da belirtmek isterim ki,; biz belediyeyi aldığımızda parti rozetlerimiz çıkartıp, ayrım gözetmeksizin adil bir şekilde hizmet sunacağız.

Ancak hizmet için MHP’de buluşma zamanı” dedi. 




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol