banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

NACAR DA GAZETECİLERİN BAYRAMINI KUTLADI
 Doğan Market sahibi Seyfettin Nacar, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle şu mesajı gönderdi. “Bizler gibi kamu görevini yerine getiren ve ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın şimdiye kadar özveri ile yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı özen ve duyarlılıkla sürdüreceklerine yürekten inanıyorum.

Her gün işyerimde yerel ve ulusal gazeteleri satan bir esnaf olarak, şehrimizde görev yapan hemen hemen tüm basın mensuplarını tanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta gazeteci büyüğüm, duayen gazeteci ağabeyim Mehmet Fiskeci olmak üzere, şehrimiz basınının bugüne kadar olduğu gibi, bundan böyle de ilkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdüreceğine inandığım çalışmalarında başarılar diliyor, onlara en derin saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol