banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

MY LİTTLE PONY SANKO PARK’TA
 Sanko Park zemin katta My Little Pony, etkinliği için kurulan özel alanda sevilen karakterler eşliğinde, eğlenceli aktiviteler düzenlenecek. Gaziantep’te ilk kez gerçekleştirilen etkinlikte minik ziyaretçileri birbirinden özel sürprizler bekliyor.

Sanko Park Avşar Sinemaları’nda bugün itibari ile vizyonda olacak, My Little Pony filmini heyecanla bekleyen çocuklara ise 17 Ekim’e kadar özel etkinlikler düzenlenecek.

Sanko Park’ta 17 Ekim’e kadar her gün 13.00-19.00 saatleri arasında ücretsiz düzenlenecek etkinliğe katılmak isteyen çocukların seans öncesi alışveriş merkezine gelerek kayıt yaptırması gerekiyor.

SANKO PARK

 

Gaziantep’te 2009’da hizmete giren ve bölgenin “yaşam alanı” haline gelen SANKO Park, zengin marka karmasıyla kaliteyi arayan ziyaretçilerini ferah bir ortamda buluşturuyor.

 

Kent merkezinde,  127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında Media Markt, H&M, Mars Athletic Club (MAC) Oxxo, YKM, Network, Kahve Dünyası, Bimex, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, De Facto, Mango, Koton, FLO ve Dominos Pizza, Zukka gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

 

Aylık ortalama bir milyon ziyaretçiyi ağırlayan ve kiralamada yüzde 100’e yakın doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol