banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MUTLU OLSUNLAR, BİR YASTIKTA KOCASINLAR!
 11 Eylül Cuma günü akşamı, Hünkâr Düğün Salonunda, sanayi ve iş dünyasının tanınmış ismi Mehmet Yanar’ın güzel kızı Marin Metal Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özge (Özger) ile kentin tanınmış eşraflarından diş hekimi Mehmet Özger’in yakışıklı oğlu, inşaat mühendisi Osman Burak Özger hayatlarını birleştirdiler, bekârlığa veda edip, bir yastıkta kocama ümit ve niyetiyle mutluluğa ‘evet’ dediler.




Güzel gelin ile yakışıklı damadın nikâhları salonda Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç tarafından kıyılırken, Erkoç genç çiftlere mutluluklar diledi, nikâh şahitliklerini Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Cemal Tanrıverdi, Müdür Ali Okumuş, Ilıca Özger Oteli sahibi Hulusi Özger ve yakınları yaptılar, gençlerin heyecanı ve mutluluğu salonun en ücra köşesine kadar yansıdı.





Nikâh akdinin sonunda Özge’nin babası Mehmet Yanar, kızına takılarını takarken, mutluluğunu tarif edecek ressam daha dünyaya gelmemişti.





Arkasından gençler dans ettiler.





SIRA GECESİ VE KONUKLAR

Yemekli düğün törenindeki bir başka farklılık ise Şanlıurfa Sıra Gecesi ekibinin birbirinden güzel türküleri seslendirmesi oldu.


Konuklara gelince; Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Durmuş Deveci, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Cemal Tanrıverdi, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanvekili M. Akif Kahveci, MADO Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Kanbur, Dünya Gazetesi Kahramanmaraş Temsilcisi Ali Eskalen, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hanifi Toptaş, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, Emniyet Trafik Şube Müdürü Nadi Telli, Şirket Müdürü Ali Okumuş, Ilıca Mahallesi Özger Otelinin sahibi Hulusi Özger, İl Kültür ve Turizm eski müdürü Seydihan Küçükdağlı, Belediyeden emekli meclis üyesi Hakkı Debgici, belediye meclis üyeleri, her iki ailenin yakınları katıldılar.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol