Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

MÜTEVAZİ KAHRAMANMARAŞ HANIMEFENDİSİ
 

İnsan kalitesi şehrin sosyal hayatını güzelleştirir. Şehre asalet kazandıran asil insanların varlığıdır.

Bu yazıda sizlere Kahramanmaraş’ın değerleriyle kendini yetiştirmiş Bir Kahramanmaraş Hanımefendisinden bahsetmek istiyorum.

İNŞAAT MÜHENDİSİ AYŞE CESUR

Sadece İnsanlara karşı kibar ve zarif değil sokaktaki bir kediye de saksıdaki bir çiçeğe de ince bir yaklaşım söz konusu. Yaratılan her şeyin Yaradanın hürmetine hor görülmediği yok sayılmadığı bir kalb. Aklı selim zevki selim kalbi selim bir mümin. Modern hayatın bütün kirine rağmen su gibi berrak bir yürek diri bir zeka.  Osmanlı çeşmesi gibi daima cömert daima veren bir el seven bir gönül kuşatan bir dil. Kahramanmaraş Hanımefendiliğinin bütün zarafetiyle seven sevilen gülümsemesiyle sadakasını çoğaltan bir Kahramanmaraş hanımefendisi Ayşe CESUR.

AKPARTİ Kadın Kolları İl Başkanı AYŞE CESUR

Yaklaşık beş yıldan beri tanıdığım Meslektaşım birçok özelliği kişiliğinde barındıran İnşaat Mühendisi Ayşe CESUR  ileri görüşlü bilge bir kişiliğe sahip. Toplumuna göstermiş olduğu yakın ilgi alakasıyla, alçakgönüllü ve edebi söylemleriyle özellikle bayanların dünyasında bir gönül sultanı olarak görülmekte. Her kesime eşit bir mesafede duran bilge bayan CESUR, halkını ve Kahramanmaraş’ı her yerde en iyi bir şekilde temsil edebilmek için büyük bir efor sarfetmekte.

Sayın Ayşe CESUR, bir anne, ilim ve bilim temsilcisi, İnşaat Mühendisi, kişilikleri yanında iyi bir Siyasetçidir. Halkla kısa bir dönemde tanışması, toplumun her kesiminden insanlarla rahat bir şekilde diyalog kurması ve özellikle hoş sohbeti ve yönlendirici kişiliği ile Kahramanmaraş’ın gönlünde taht kurdu. Kendisinin hazır bulunduğu toplantılarda onun söylemleri, önerileri ve yönlendirici davranışları ile Kahramanmaraşlıları etkilemekte. Sorunları tesbit ederek, onlara bilimsel mantıklı ve kalıcı öneriler sunması, bu konuda yapılması gerekenler ile ilgili uyarıcı sözleri özellikle kadın dernek temsilcilerine büyük motivasyon sağlamakta. Ayşe CESUR, "Birlikten kuvvet doğar" anlayışına her seferinde vurgu yaparak, Kahramanmaraş'ta yaşayan Türk kadınlarına eğitimin önemini anlatarak, çocuklarını yüksek okullarda okutmalarını önermesi, kendi kültürel değerlerini koruyarak, bu ülkede uyum sağlamaları gerektiğini güzel bir şekilde anlatmakta. Yoğun programı olmasına rağmen periyodlar halinde ziyaretlerine devam ediyor. AKPARTİ Kadın Kolları İl Başkanı seçildikten sonra değişmeyen isimlerden bir tanesi. Çevrenizde koltuğa oturduktan sonra değişen, geldiği yeri unutan çok sayıda insan bulunur. Koltuk sahibi olduktan sonra değişmeyenlerin sayısı parmak sayısı kadardır. AKPARTİ Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe CESUR bunlardan biridir. İl Başkanı olduktan sonra Ayşe CESUR  hiç değişmedi. İstediğiniz zaman, istediğiniz anda kendisine ulaşabilirsiniz. Vefalı hanımefendiyi saygıyla selamlıyorum...”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol