Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MUSTAFA NARLI; “PARAMIZI VERSİNLER!”
 Senelerdir ha bugün, ha yarın diyerek, siyasilerin, iş dünyasının ve bürokrasinin de bir araya geldiği ortamda, “tamam, mesele çözüldü” denilmesine rağmen, Tomsuklu Organize Sanayi Bölgesi için bir arpa boyu yol alınamaması, müsbet bir çözüme kavuşturulamaması, arsa sahiplerini çileden çıkarttı.

“Bizi sürekli oyaladılar, bitti, kazma vurulacak dediler, lakin söylemler, iddialar hep havada kaldı, paramızla rezil oluyoruz, paramızı versinler, başka bir şey istemiyoruz” diyen ve tek amaçlarının yatırım, istihdam ve üretim olduğunu ve bu işin uzamasından ve bir sonuç elde edilememesinden bıktıklarını, usandıklarını söyleyen ve hissedarlarından işadamı Mustafa Narlı, “Bina parasını arsaya verirsek içinin makinalarını neyle alacağız. Bize de yazık, günah!” derken, dönümü 150-200 bin liradan alacak paralarının olmadığını söyledi.

ALTIMIZA KIRMIZI HALI İSTEMİYORUZ

İşadamı Mustafa Narlı, başbakan Binali Yıldırım’ın, “Sanayicilerin, yatırımcıların altını kırmızı halı serin!” sözünü hatırlatarak, sadece yatırımı ve istihdamı amaçladıklarını, kırmızı halıya ihtiyaçları olmadığını ifade etti, “Biz vatanımızı, memleketimizi seviyoruz ve yatırım yapmak istiyoruz. Bizim bu vatana, bu memlekete borcumuz var, bunu ödemek istiyoruz. Sanayicilerin desteklenmesi gerek” diye konuştu.

Öte yandan, Tomsuklu için para yatıran birçok yatırımcının, olmayacaksa paralarının iadesini istedikleri sanayiciler arasında en çok konuşulan mesele haline geldi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol