Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MUSTAFA AYDOĞAR’IN SUÇU NEYDİ?
 Mustafa Aydoğar, Refah Partisi kökenli bir siyasetçi. Çoğunda olduğu gibi.

Hatırlarsanız, geçmişte, Refah Partisi Genel Başkanı merhum Prof.Dr. Necmeddin Erbakan döneminde, yardımcısı olan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, geçtiğimiz günde, kayıp trilyon davası ile ilgili ifade vermişti.

Şimdi ise, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkındaki Refah Partisi dönemine ait ‘kayıp trilyon’ soruşturmasında takipsizlik kararı verdi.

Kararda, ‘kamu davası açılmasını gerektirir delil elde edilemediği’ belirtilmiş. Cumhurbaşkanlığının sona ermesinin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe vererek, Gül’ün kayıp trilyon iddiasına ilişkin yargılanmasını isteyen İşçi Partisi, kararda ‘suç ihbarında bulunan’ olarak yer almış.

BAHÇE VE CEYHAN’DA BOŞUNA MI YATTI?

Bıraktık merhum Erbakan’ı ve 11. Cumhurbaşkanını, biz Maraş’a ve Mustafa Aydoğar’a çevirelim yüzümüzü.

Yüreği zengin, her demde ve dönemde nefsini ayaklar altına almış, kimsenin delikli kuruşuna tenezzül edemeyecek kadar nefsi ve karnı tok, adam gibi adam Mustafa Aydoğar, bu davadan ötürü tam 5,5 ay tutuklu kaldı. Bahçe’de ve Ceyhan’da yattı.

Peki, biz de soruyoruz. Dürüstlük timsali, adam gibi adam Mustafa Aydoğar’ın suçu neydi de, 5,5 ay içerde tuttunuz?

Adam mı kesmiş, terör örgütüne mi katılmış, komşunun tavuğuna kışt mı demiş, birisinin karısına-kızına yan gözle mi bakmış, birilerini dolandırıp mağduriyet mi yaratmış, ne yapmış da bu iyilik, dürüstlük timsali adamı 5,5 ay içerde yatırdınız?

Sahi, Fatmagül’ün değil, Aydoğar’ın suçu neydi?

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol