banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MURAT KAPAN ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI
 İstanbul'un tanınan siyasi simalarından Murat Kapan, milletvekilliği için tercihini memleketi Kahramanmaraş için kullandı. Geçtiğimiz dönemde de Kahramanmaraş milletvekili adayı olan Kapan, seçimlerde gösterdiği performans ve kampanyadaki aktif tutumu sebebi ile takdir toplamıştı.

Başvurusunu CHP Genel Merkezi'nde tamamlayan Murat Kapan, "Herkesin bir hedefi vardır. Benim de var. Memleketim Maraş'tan aday adayı oldum. Kendimi orada daha doğru ifade edeceğime inanıyorum. Doyduğumuz, ticaret yaptığımız kent İstanbul ama doğduğumuz, köklerimizin, akrabalarımızın yaşadığı yer ise Maraş. İstanbul'un her şeyi var. Yarımı, eksikliği yok. Fakat Maraş'ımızın var. Amacım Maraş'ı eksik bırakanlara, yarım bırakanlara bunları hatırlatmak, yapılmayanları yaptırmak, yarım bırakılanları tamamlatmak olacak. Kahramanmaraş'ın adını hatırlatmak, oradan yükselen Milli Mücadele ateşini tekrar yakmak, ülkemizin içine çekilmek istendiği oyunları bozmak, Maraş'ın adına yakışan bir kent olması adına çalışmak için yola çıktım. Umuyor ve diliyorum ki Kahramanmaraş'ın değerli CHP örgütü bu dileklerimi ve beklentimi sahiplenecek, hep birlikte Ankara'ya kurucu meclise giden o kahraman vekiller gibi bizleri yollayacak. Daha yolun başındayız. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

MURAT KAPAN KİMDİR?
1966 Kahramanmaraş Merkez’de doğdu. Henüz 12 yaşında iken ailesiyle 1978’de İstanbul’un Maltepe ilçesine göç etti.

35 yıldır Maltepe’de yaşamını sürdüren Kapan, henüz okul yıllarındayken başlayan iş hayatı, 1981’de kurdukları aile şirketleriyle devam ediyor. O zaman ki zor şartlarda kurulan şirket 32 yılda birçok başarılara imza atmıştır.

İş hayatı, halen şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam etmektedir. Evli olan Kapan, 3 çocuk babasıdır.

2011 Genel Seçimlerde Kahramanmaraş Milletvekili Adayı oldu. 1998’den sonra sivil toplum örgütleriyle daha yakın temasta bulunan Kapan, halen çeşitli derneklerde yöneticilik ve üyeliği devam etmektedir.

Halen yöneticisi ve üyesi olduğum kurumlar:
-Cumhuriyet Halk Partisi
-İTO İstanbul Ticaret Odası Üyeliği
-Okan Üniversitesi Danışma Kurulu Üyeliği
-Tüm Konfeksiyon İmalatçıları Derneği Kurucu Başkanı
-Gebze Genç İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol