banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MÜKRİME HATUN KIZ LİSESİ’NDE YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VE TATBİKATI
 İtfaiye Eğitmenlerinden İbrahim Çataltaş, Nimetullah Aksoy ve Gülnaz Köse’nin katıldıkları eğitimde; okulun konferans salonunda slayt eşliğinde yangın türleri, yangın tedbirleri, olası yangınlarda ilk müdahale, yangın anında doğru ve hızlı davranış şekli konularında sunumlar yapıldı.İdareci, öğretmen,öğrenci ve personelin katıldığı teorik eğitimin ardından tatbikata geçildi.

Olası yangınlarda, hızlı ve etkili ilk müdahalenin ve tahliyenin önemi ile yangın söndürme tüpünün kullanılışı uygulamalı olarak gösterildi.

İtfaiye aracı üst katlarda mahsur kalan öğrencileri tahliye etti.Yaralı öğrenciler, AKMOD gönüllüleri tarafından ambulansa taşındı.Okul personeli, önceden belirlenen noktada toplandı.

Yaklaşık 3 saat süren eğitim sonunda okul idarecileri, Kahramanamraş Belediyesinin duyarlılığından dolayı yetkililerine ve itfaiye eğitmenlerine ve teşekkür ederek, söz konusu eğitim ve tatbikatı her yıl düzenli olarak almak istediklerini belirttiler.








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol