Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MUHTARLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
 Onikişubat İlçesi Barbaros Mahallesi Muhtarı Mehmet Yayık ve Malik Ejder Mahallesi Muhtarı Davut Ceyhan ile Dulkadiroğlu İlçesi Osmanbey Mahallesi Muhtarı Latif Simsar topladıkları yardımları Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Muzaffer Türk’e teslim ettiler.

Muhtarlar adına bir açıklama yapan Onikişubat İlçesi Barbaros Mahallesi Muhtarı Mehmet Yayık, yaptıklarının diğer muhtarlara ve vatandaşlara örnek teşkil etmesini temenni ederek: “Büyükşehir Belediyemizin başlatmış olduğu yardım kampanyasına bizler de bir nebzede olsa yardımcı olmak istedik. Kendi çevremizden toparladığımız yardımları getirip buraya teslim ettik. Yardım toplamalarımız devam ediyor. Buradan bütün muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Bizler burada sıcak evlerimizde rahat bir şekilde yaşarken, Bayırbucak’ta soğukta yaşama mücadelesi veren Türkmen kardeşlerimize yardım elinin uzatılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu yüzden de bütün muhtarlarımız mahallelerinden yardım toplayarak bu kampanyaya destek vermelilerdir. Aynı zamanda vatandaşlarımız da kendi imkanları dahilinde bu kampanyaya destek olmalıdır. Bu kampanyanın başlatılmasında başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuşarak muhtarlara ve vatandaşlara çağrıda bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol